سال انتشار: 1382
محل انتشار:
ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_148_1332664121
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,767
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تعیین شاخص های مکان یابی جهت ایجاد سد زیرزمینی و شبیه سازی مدل ریاضی جریان در سد زیرزمینی
چکیده مقاله:
شرایط نرمال یک سد زیرزمینی شامل یک سفره عمیق در یک دره با شیب مناسب و وجود تنگه باریک در معبرخروجی است. جهت احداث چنین سدی نیاز به بررسی شاخص هایی از جمله زمینشناسی، هیدرولوژی، هیدروژئولوژی،نیاز آبی، شرایط اقتصادی – اجتماعی و زیست محیطی در منطقه مورد مطالعه می باشد. شاخ صهای مذکور دارای ویژگ یهای ایده آلی هستند که محل انتخابی باید تمام شرایط را در بر داشته باشد. در این تحقیق، مکانهایی جهت ساخت سد معرفی شد که پس از بررسی بر روی چهار محل انتخابی، تنها تنگه حسی نآباد واقع در ١٠٠ کیلومتری استان اصفهان به عنوان مطالعه موردی انتخاب گردید. معبر خروجی این منطقه بصورت تنگه ای باریک با ضخامت آبرفت کم م یباشد. براساس تجزیه و تحلیل نتایج ژئوفیزیک صورت گرفته در تنگه ضخامت آبرفت و تراز سنگ کف آبخوان بدست آمد که از نتایج آن مقطعی جهت ایجاد سد در تنگه مشخص شد. با اطلاعات جم عآوری شده از این منطقه، آبخوان توسط مدل ٣شبی هسازی و مورد صحت سنجی قرار گرفت. خروج یهای مدل نشان داده (MODFLOW) بعدی با روش تفاضل محدود که با احداث یک مانع به ارتفاع ١٠ متر در تنگه، سطح آب در دشت بالادست در چا ههای مشاهده ای بالا آمده و افزایش حجم مخزن در پشت سد را خواهیم داشت. سیاست مورد نظر جهت ساخت این سد در این مکان، تأمین نیاز آبی بالادست و پایی ندست این تنگه می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_148_1332664121 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/860/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سعادتی، مجتبی و ذوالانوار، عبدالرحیم و اصغری، کیوان،1382،تعیین شاخص های مکان یابی جهت ایجاد سد زیرزمینی و شبیه سازی مدل ریاضی جریان در سد زیرزمینی،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/860
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، سعادتی، مجتبی؛ عبدالرحیم ذوالانوار و کیوان اصغری)
برای بار دوم به بعد: (1382، سعادتی؛ ذوالانوار و اصغری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- عاشوری، ا، مهندسی آبهای زیرزمینی، انتشارات کوشک، ص ص 155 ...
- سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اصفهان، آب و هوای ...
- جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، مطالعات ژئوفیزیک منطقه میرآباد علویجه، ...
- سد خاکی زیر زمینی کندر کهنوج الگویی مناسب جهت کاهش اثرات خشکسالی [مقاله کنفرانسی]
- ربیعی، ف، مکانیابی و روش اجراء و اثرات سدهای زیرزمینی ...
- Ragu, K.C.B., ،، Groundwater Dams , Catch Water, Vol.2, No.2, ...
- Nilsson, A., «Groundwater Dams for Rural Water Supply in Developing ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- تغذیه و کنترل آبدهی قنوات با کمک سدهای زیرزمینی (مطالعه موردی حوزه آبخیز کلات شهرستان گناباد)(1388)
- شبیه سازی عددی تأثیر احداث سد زیرزمینی مشنق تر خصوصیات آب زیرزمینی(1391)
- تعیین شاخص های کمی مکان یابی جهت احداث سد زیرزمینی مطالعه موردی دشت رامهرمز(1391)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.