سال انتشار: 1397
محل انتشار:
اولین همایش ملی ریزگرد با رویکرد سلامت محور
کد COI مقاله: HDUSMED01_053
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 357
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثرات توام ریزگرد ها و تغییرات عوامل جوی در محیط گروه ملی صنعتی فولاد ایران و روش های پیشگیری و کاهش آن
چکیده مقاله:
ریزگرد ها یکی از مخاطرات محیط زیست است که می توانند باعث کاهش دید و حوادث ناخوشایند شود.هدف تعیین غلظت ذرات معلق هوا در کارخانجات گروه ملی صنعتی فولاد ایران می باشد که باید طبق فرمول های ریاضی، پیش بینی وضعیت آلاینده ها را تا سال 2032 مدل سازی، نموده است.مواد و روش ها:تعداد 14 ایستگاه به تفکیک در دو فصل سرد و گرم تعیین شد. نمونه گیری به روش تصلدفی ساده با جایگزینی انتخاب گردید تعداد 168 نمونه جمع آوری شد. در هنگام نمونه برداری، متغیرهای هواشناسی هر ایستگاه ثبت گردید. دستگاه پمپ نمونه برداری(GMW/Graseby) مدل ACC-Vol IP 1 پس از کالیبراسیون در ارتفاع 5/2 متری از سطح زمین استفاده گردید وکلیه داده ها با به کارگیری نرم افزار آماریSPSS با نسخه 18 تجزیه و تحلیل شد.نتایج: بیشترین میانگین غلظت ذرات معلق 7/1536 میکرو گرم بر متر مکعب در ایستگاه 11 در فصل گرم و کمترین میانگین مقدار 210 میکرو گرم بر متر مکعب در ایستگاه های 5 و 9 در فصل سرد بود. میانگین مقادیر غلظت ذرات در فصل گرم 750 میکرو گرم بر متر مکعب و 259 میکرو گرم بر متر مکعب در فصل سرد می باشد در حالی که غلظت استاندارد ملی کشوری 250 میکروگرم در متر مکعب می باشد.نتیجه گیری:میزان درجه حرارت بیشترین ضریب همبستگی را با غلظت ذرات معلق نشان داد. بر اساس معادلات به دست آمده مشخص گردید که در سال های آتی، غلظت ذرات معلق در هوا رو به افزایش است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا HDUSMED01_053 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/857824/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رفیعی، مسعود و عبدالهی، منیژه و موفق پور، محبوبه،1397،اثرات توام ریزگرد ها و تغییرات عوامل جوی در محیط گروه ملی صنعتی فولاد ایران و روش های پیشگیری و کاهش آن،اولین همایش ملی ریزگرد با رویکرد سلامت محور،زابل،https://civilica.com/doc/857824
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، رفیعی، مسعود؛ منیژه عبدالهی و محبوبه موفق پور)
برای بار دوم به بعد: (1397، رفیعی؛ عبدالهی و موفق پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: علوم پزشکی
تعداد مقالات: 3,355
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیلی پیرامون اثرات بهداشتی منتسب به آلودگی هوا در جنوب غربی ایران
- بررسی اثرات زیست محیطی ذرات معلق
- صنعت کامپوزیت، ابزار مدیریت زیست محیطی برای مهار و کنترل دو آلاینده مهم محیط زیست (پلاستیک و باگاس) ، تولید محصول اقتصادی و ایجاد اشتغال
- بتن خودترمیم شونده، تحولی در صنعت ساخت و ساز
- راه اندازی یک ایستگاه سنجش از دور در ساحل غربی دریاچه ارومیه برای مطالعه ذرات معلق جوی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- آنفلوانزا: گذشته ، حال و آینده
- رژیم غذایی مبتنی بر اصول طب ایرانی در مراقبت از بیماران بستری مبتلا به کووید ۱۹
- اول کارم، بعد ریه ام: کاوشی در سبک زندگی کارگران صنعتی در پیشگیری از بیماری های تنفسی
- طب فراگیر با گرایش بیماری های تنفسی
- پروبیوتیک ها به عنوان مکمل طبیعی ، با رویکرد اختصاصی در درمان بیماری های تنفسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.