سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: DHCONF04_124
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 451
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جایگاه حقوقی وتجاری بیمه های بازرگانی بین المللی درپرتو حقوق ایران و انگلستان
چکیده مقاله:
بخش قابل توجهی از فعالیت های اقتصادی، بازرگانی بین المللی را به خود اختصاص داده است. بیمه نامه یکی از اسناد مهم در تجارت بین الملل است.در بین اسناد ومدارک مورد نیاز ترخیص و بارگیری کالاها در حمل و نقل بین المللی بیمه نامه در ردیف اسناد و مدارک اولیه و ضروری است. سابقه فعالیت های بیمه ای از قرن پانزدهم میلادی در زمینه حمل و نقل دریایی کالا در کشورهای مدیترانه ای، مشخصا در ایتالیا، ظهور کرد.بیمه حوادث غیر دریایی برای اولین بار از نیمه های قرن هفدهم در انگلستان شکل گرفت. وسابقه فعالیت های بیمه ای در ایران حدود یک قرن می رسد. در ایران فقط سه دسته از اشخاص مجاز به انجام فعالیت های بیمه ای هستند و هر سه باید از بیمه مرکزی ایران که یک نهاد غیر تجاری است و به عنوان یک مقام ناظر در بیمه فعالیت می کند پروانه فعالیت اخذ کنند و عبارتند از شرکت های بیمه ای، نمایندگان بیمه و دلالان بیمه. و خدمات بیمه ای در سطح بیمه گر نمی تواند در ایران از سوی اشخاص حقیقی ارایه شود و دو اصل کلی بر قراردادهای بیمه ای حاکم است.اصل جبران خسارت طبق این اصل قرارداد بیمه به منظور جبران خسارت از زیان دیده طراحی شده و نه کسب سود توسط زیان دیده و اصل لزوم داشتن نفع قابل بیمه طبق این اصل فقط اشخاصی که در خصوص یک مال یا فعالیت ذی نفع هستند مجازند آن مال یا مسیولیت ناشی از یک فعل را بیمه کنند.روش تحقیق ما در این پژوهش توصیفی _ تحلیلی است با بهره گیری از منابع مکتوب است
کلیدواژه ها:
بيمه، بيمه هاي بين المللي، حقوقي، تجاري، توافق نامه جامع بيمه اي، بيمه متقابل
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/849278/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارعی، داریوش و پور قصاب امیری، علی و خاکساری، عالیه،1397،جایگاه حقوقی وتجاری بیمه های بازرگانی بین المللی درپرتو حقوق ایران و انگلستان،چهارمین همایش بین المللی افق های نوین در علوم انسانی و مدیریت،تهران،،،https://civilica.com/doc/849278
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، زارعی، داریوش؛ علی پور قصاب امیری و عالیه خاکساری)
برای بار دوم به بعد: (1397، زارعی؛ پور قصاب امیری و خاکساری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نهادهای بین المللی تاثیرگذار بر عرصه انرژی و حمایت از محیط زیست
- تحلیل حقوقی بیمه دریایی
- پیشگیری از تقلب در صنعت بیمه
- بررسی رابطه بین سرمایه گذاری و نقدشوندگی بازار سهام در سطوح مختلف فرصت ها و بحران مالی در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- نقش آنسیترال در توسعه حقوق تجارت بین الملل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.