سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
کد COI مقاله: IEC12_008
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 103
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر مصرف انرژی برق در دوره های آتی تحت سناریوهای گزارش پنجم IPCC مطالعه موردی: منطقه جنوب استان کرمان
چکیده مقاله:
افزایش دما به عنوان یکی از عوامل موثر محیطی، میتواند نقش بارزی در افزایش مصرف انرژی برق داشته باشد. در این مطالعه برای ارزیابی مصرف برق جنوب کرمان در آینده، ابتدا داده های روزانه خروجی مدل CanESM2 تحت سناریوهای RCP 2.6،RCP 4.5 و RCP 8.5 با استفاده از مدل ریزمقیاس نمایی SDSM برای دوره های آتی ریزمقیاس و پیش بینی شدند. سپس میزان مصرف انرژی برق در آینده با استفاده از رابطه رگرسیونی بین انرژی مصرفی برق و دما ارزیابی شد. نتایج نشان داد که دمای متوسط منطقه جنوب کرمان در دو دوره 2020 بر اساس سناریوهای مختلف از 0,5 تا 1,5 و در دوره 2050 به مقدار 1,5 تا 2,5 نسبت به زمان حال افزایش خواهد یافت. همچنین نتایج نشان داد که میزان انرژی مصرفی برق منطقه جنوب کرمان در دوره 2020 به مقدار 15 تا 30 درصد و در دوره 2050 به مقدار 25 تا 55 درصد بر اساس سناریوهای مختلف تحتتاثیر افزایش دما نسبت به دوره پایه افزایش می ابد. بنابراین به عنوان یک نتیجه گیری کلی، میتوان بیان داشت که ما در آینده شاهد افزایش تقاضای انرژی برق مواجه هستیم و باید با توجه به تغییر اقلیم به عنوان یکی از عوامل موثر در میزان مصرف انرژی برق، برنامه ریزی های لازم و سازگاری با این تغییرات در دستور کار قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
انرژي برق، تغيير اقليم، گزارش پنجم IPCC، مدل SDSM، جنوب استان كرمان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/848326/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پیرنیا، مهدیه و پیرنیا، عبداله،1397،ارزیابی اثر تغییر اقلیم بر مصرف انرژی برق در دوره های آتی تحت سناریوهای گزارش پنجم IPCC مطالعه موردی: منطقه جنوب استان کرمان،دوازدهمین همایش بین المللی انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/848326
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، پیرنیا، مهدیه؛ عبداله پیرنیا)
برای بار دوم به بعد: (1397، پیرنیا؛ پیرنیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی و مدیریت انرژی در مدارس
- بررسی الگوی مصرف برق کاربران خانگی و اصناف و راهکارهای مصرف بهینه برق
- تفکیک جنسیتی در فضاهای عمومی و تاثیرات اجتماعی
- کاربست علوم رفتاری در سیاستگذاری عمومی
- بررسی گفتمان حق به شهر با تاکید بر حضور پذیری زنان در فضای شهری (نمونه موردی: پارک شهر)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.