سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_2056
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 191
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله توانمندسازی اقتصادی حاشیه نشینان شهری(نمونه موردی محله عیدگاه سبزوار)
چکیده مقاله:
حاشیه نشینی در کشور ما یکی از معضلات مهم شهرهای بزرگ می باشد .بر اساس آمارهای مرکز آمار ایران ، افزایش افسار گسیخته جمعیت ایران طی سه دهه گذشته بر معضل حاشیه نشینی افزوده است . حاشیه نشینان جمعیت مهاجری می باشند که در محدوده اقتصادی شهر ساکن هستند ولی در اقتصاد شهری جایگاه قانونی و مشخصی ندارند و عمدتا از روستاها و یا مناطق عشایری کشور به اطراف شهرهای بزرگ مهاجرت کرده اند و اغلب فاقد مهارت لازم شهری و بعضا غیر ماهر هستندکه به دلیل عدم تطبیق با محیط شهری از محیط شهری پس زده می شوند . حاشیه نشینی که خود تا حدود زیادی ریشه در مهاجرت دارد ، تحت تاثیر پارامترهایی چون فقر اقتصادی ،نوع شغل ، تعارض فرهنگی، بیسوادی ، هویت قومی و فرهنگی و فقدان کنترل است که عوارض اش درقالب برخی پیامدهای حاد مسایل شهری تجلی مییابد . شرایط اجتماعی و اقتصادی محلات شهرها اجازه جذب حاشیه نشینان را در آن محله ها نداده ، در نتیجه قیمت بالای اراضی شهری وهزینه های سکونت در شهر باعث گردیده که آنان ناچارا به اطراف و یامحله هایی که فاقد قیمت ویا دارای حداقل قیمت منطقه ای بوده اند ، اسکان یابند . یکی از این مناطق که بصورت موردی مطالعه گردیده ، محله عیدگاه شهر سبزوار می باشد که برای حل معضلات این منطقه از روش توانمندسازی که یک روش راهبردی در امر مسکن است ، استفاده گردیده است . این روش بر بسیج تمامی امکانات بالقوه و منابع و تمامی عوامل برای ایجاد مسکن و بهبود شرایط زندگی جوامع فقیر تاکید دارد و به مردم این فرصت را میدهد که شرایط خانه و محل زندگی خود را با توجه به اولویتها و نیازهایشان بهبود بخشند . رویکرد کلی در تحقیق حاضر، توصیفی -تحلیلی است و ترکیبی از روشهای کتابخانه ای و میدانی برای گردآوری داده ها مورد استفاده قرار گرفته است .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUM01_2056 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847921/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سروری، هادی و سحابی، فواد،1397،توانمندسازی اقتصادی حاشیه نشینان شهری(نمونه موردی محله عیدگاه سبزوار)،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،https://civilica.com/doc/847921
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، سروری، هادی؛ فواد سحابی)
برای بار دوم به بعد: (1397، سروری؛ سحابی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.