سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1641
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 214
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی محله مسکونی با رویکرد مشارکت مردم در شهر سنندج (محله 1/19بهاران)
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر با هدف بررسی میزان مشارکت مردم در طراحی محله مسکونی و عوامل موثر بر آن در شهر سنندج انحام گرفته است . محله ها عناصر کالبدی و اجتماعی با مرزبندی های دقیق و تاثیرگذار در نظام شهرسازی ایران هستند. محله همانندیک سلول شهری، اولین مکانی بود که در آن افراد اجتماعی شدن و در اجتماع بودن را تجربه می کردندهویت محله رابطه تنگاتنگی با روابط میان ساکنین و تصویر ذهنی ساکنین از محل زندگی دارد. توجه به ماهیت محله از منظر نگاه ساکنان می تواند نتایج بسیار تاثیرگذار و قابل توجهی در رویکرد طراحی محله داشته باشد.از این رو مشارکت مردم و استفاده از دانش بومی آن ها در طراحی شهری با رویکرد محله محوری در دهه های اخیربسیار مورد توجه قرار داده است .نوع پژوهش تحلیلی- پیمایشی است و روش جمع آوری داده ها به شیوه کتابخانه ای)اسنادی، نقشه،...( و میدانی)مشاهده، پرسشنامه و مصاحبه( صورت گرفته و تجزیه و تحلیل آنها با استفاده از نرم افزار SPSS انحام شده است. ابزار مورد استفاده در تحقیق حاضر، پرسشنامه می باشد که سوالات اساسی آن بر اساس نظریه مکان سنجی طراحی شده است .با جمع بندی نتایج حاصل از پرسش نامه ها و معیارها و شاخص های اولیه، می توان این اصل مهم را اثبات کرد که علی الرغم وجود نیروی متخصص در تشخیص، تحلیل و ارایه راهکارها برای حل معضلات شهری، بدون مشارکت مردم امکان شناخت دقیق مشکلات و ارایه راهکارها جهت حل آنها وجود ندارد بنابراین با تکیه بر مشارکت مردم و علم برنامه ریزی شهری می توان طرح هایی ارایه نمود که هم بسیار به واقعیت نزدیک ترباشند و هم در اجرا امکان شکست خوردن آنها بسیار پایین باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUM01_1641 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847510/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قادری، آندیا و چاره جو، فرزین،1397،طراحی محله مسکونی با رویکرد مشارکت مردم در شهر سنندج (محله 1/19بهاران)،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،https://civilica.com/doc/847510
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، قادری، آندیا؛ فرزین چاره جو)
برای بار دوم به بعد: (1397، قادری؛ چاره جو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش واهمیت فضای سبز در توسعه پایدار شهری
- محورها و موضوعات شهرسازی در مبحث بیست و دوم مقررات ملی ساختمان
- تاثیر ساختمان های بلند مرتبه بر سیما و منظر شهری
- اصول و ضوابط پیشنهادیاحداث پارکینگهای مشاعیدر محلات
- تشریح جایگاه شهرسازی در قانون نظام مهندسی و مبحث دوم مقررات ملی ساختمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.