سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_0038
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 99
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی و بررسی نقش دانه بندی و جنس فیلر در خرابی، روسازی لایه های آسفالتی و لزوم استفاده از روش های نوین ترمیم و نگهداری
چکیده مقاله:
فیلر به عنوان ریزدانه ترین بخش مصالح سنگی مورد استفاده در تهیه مخلوط های بتن آسفالتی، تاثیر یسزایی در خصوصیات مخلوط ها دارد. فیلر در آسفالت به منظور پر کردن فضاهای خالی، افزایش دوام و کاهش نفوذپذیری مخلوط و در نتیجه افزایش مقاومت در برابر نفوذ آب بکار می رود. با انکه فیلر بخش بسیار اندکی از مصالح سنگی را تشکیل می دهد، اما تغییر نوع، دانه بندی و جنس و مقدار مصرفی و تغییرات جزیی در مقدار فیلر می تواند در خصوصیات مخلوط های آسفالتی بسیار تاثیرگذار باشد. هدف از کاربرد فیلرهای با منشا و جنس مختلف بر خواص فیلر و نیز مخلوط های آسفالتی و روش های نوین روسازی خرابی هاست. فیلرهای مورد استفاده عبارتند از فیلر سنگ آهکی، فیلر سنگ سیلیسی، فیلر سیلیسی اصلاح شده با افزودن آهک هیداراته و فیلر از مصالح روباز معدنی(خاکی). روش تحقیق به صورت توصیفی و تحلیلی انجام پذیرفته و همچنین با شیوه استلالی، به منابع و متون معتبر کتابخانه ای، استنادی و شبکه جهانی اینترنت نیز ارجاع شده است. نتایج حاکی از این است که روش ها و فن آوری های نوین ساخت روسازی معابر شامل آسفالت های گرم، بازیافت سرد آسفالت، قیرهای امولسیون و استفاده آن ها در تولید مخلوط آسفالت، استفاده از پودر لاستیک به منظور بهبود خواص و عمر مخلوط آسفالت و مخلوط های آسفالتی با استخوان بندی سنگی( SMA)،که روش آخری بهترین کاربرد را دارد. خواص سفت کنندگی فیلرها در مخلوط های فیلر- قیر بسته به نوع و تست فیلر در مخلوط تغییر می کند. همچنین، نوع فیلر مصرف شده بر خواص مکانیکی و دوام بتن آسفالتی تاثیر دارد. مصرف فیلر از انواع نامناسب می تواند این خواص را درجهت نامطلوب تغییر دهد. افزودن آهک هیدراته به فیلر سیلیسی می تواند عملکرد این نوع فیلر در مخلوط آسفالتی را به نحو چشمگیری بهبود بخشد.
کلیدواژه ها:
فيلر، جنس، دانه بندي، خرابي، روسازي هاي آسفالت، روش هاي نوين، ترميم و نگهداري.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845925/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلطانفام، نگین و نویدی، ساکو،1397،ارزیابی و بررسی نقش دانه بندی و جنس فیلر در خرابی، روسازی لایه های آسفالتی و لزوم استفاده از روش های نوین ترمیم و نگهداری،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/845925
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، سلطانفام، نگین؛ ساکو نویدی)
برای بار دوم به بعد: (1397، سلطانفام؛ نویدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- تکتونیک زغالسنگ ایران
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اصول معماری و طراحی سبز و کاربست آن در کلان شهر مشهد
- مروری بر تحلیل و طراحی دیوار برشی فولادی با روش PFI
- مولفه های موثر بر طراحی مجتمع اقامتی تجاری با رویکرد معماری سبز
- بررسی بهترین روش مدیریت پروژه در ساختمان های سبز
- موقعیت یابی تجهیزات در محیط اینترنت اشیا از طریق WiFi وتراشه ESP ۸۲66
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.