سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MHCONF03_064
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 350
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدل سازی ربات های انسان نما با شبکه های پتری
چکیده مقاله:
در جهان الکترونیکی امروز، ربات ها تبدیل به یک موضوع داغ و مهم شده اند. تعاریف زیادی برای آنها ارایه گردیده، یکی از آن تعاریف در فرهنگ لغات : ربات ماشینی است که قادر به انجام خودکار یک سری عملکردهای پیچیده است که ویژگی و مشخصه آن، قابل برنامه ریزی توسط کامپیوتر می باشد . در این مقاله، مدلی از انسان به عنوان سیستم رویداد گسسته ،اقتباس از مدل سازی و شبیه سازی حرکات بدن انسان، ارایه شده است. این مدل شامل شانزده اندام مرتبط تعریف شده در فضای سه بعدی است، بنابراین بیشتر اندام ها، قادر به حرکت در سه زاویه مختلف می باشند .(α,β,γ)تمرکز اصلی این مقاله، مدل سازی و شبیه سازی ربات های انسان نما است که به عنوان سیستم های رویداد گسسته (DES) ارایه گردیده اند. این ربات ها در شبکه پتری با استفاده ازGPenSIM ، گسترش یافته اند. GPenSIM در واقع شبیه ساز شبکه پتری همه منظوره می باشد، که بعنوان یک جعبه ابزار در نرم افزار متلب برای مدل سازی و شبیه سازی رویدادهای گسسته با استفاده از ابزار شبکه پتری، ارایه شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MHCONF03_064 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845825/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کشتکار، مهسان و فاتحی دیندارلو، محمدحسین و کشتکار، مهرزاد،1397،مدل سازی ربات های انسان نما با شبکه های پتری،همایش بین المللی سالانه افق های نوین در مهندسی برق،کامپیوتر و مکانیک،تهران،https://civilica.com/doc/845825
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، کشتکار، مهسان؛ محمدحسین فاتحی دیندارلو و مهرزاد کشتکار)
برای بار دوم به بعد: (1397، کشتکار؛ فاتحی دیندارلو و کشتکار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد شبکه های پتری در شبیه سازی سیستم کنترل ترافیک هوایی
- جایگزینی جریان AB مبدل حرارتی سه جریانه Demethanizer Reboiler پالایشگاه گاز ایلام با مبدل حرارتی پوسته لوله ای و استفاده از بهبود دهنده های انتقال حرارت
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- A new approach for thermal analysis of Stirling Engine for Exhaust Waste Heat Recovery in System Ignition engine
- تحلیل مصرف انرﮊی در سیستم های تولید و توزیع هوای فشرده در شرکت خودروسازی سایپا و اقدامات انجام شده جهت بهینه سازی مصرف هوای فشرده
- ساختار تنظیم گری صنعت خودروی ایران و راهکارهایی برای اصلاح آن
- لزوم تغییر رویکرد در سیاستهای توسعه فناوری در ایران
- Theoretical study of wear process: wear mechanism, numerical modeling (review)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.