سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
کد COI مقاله: KPIP12_183
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 80
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش دانشگاه در تحکیم صلح و وحدت در میان اقوام ایرانی با تاکید بر آرای امام خمینی (ص)
چکیده مقاله:
دانشگاه ها با ارایه آموزش های تخصصی و توانمند کردن افراد، به دنبال اعتلای کشور هستند. اما متاسفانه نقش دانشگاه ها در جهت ترویج فرهنگ وحدت در میان اقوام ایران مورد توجه قرار نگرفته است صلح و وحدت از اهداف انبیا الهی بالخصوص پیامبر اکرم (ص) بوده که با ایجاد عقد اخوت میان مسملمانان و همچنین با امضا پیمان هایی با دیگر ادیان، صلح را در جامعه اسلامی ایجاد نمود. این هدف الهی مورد توجه رهبران بزرگ جهان قرار گرفته است امام خمینی به عنوان یکی از رهبران بزرگ، براساس آموزه های دینی مجموعه ای از قواعدی را در جهت تحقق همبستگی در میان اقوام های مختلف با فرهنگ های خاص فارس ها، آذری ها، لرها، ردها، بلوچ ها، ترکمن ها عرب ها براساس اندیشه های سیاسی شیعی، پایه ریزی نمود و همچنان که در سیره ایشان رهیافتی از جمله: بازیابی تمدن اسلامی سبک زندگی اسلامی ایرانی و .. یافت می شود. این پژوهش باهدف ترویج صلح و وحدت در میان اقوام ایرانی براساس آرای امام خمینی (ره) قصد پاسخگویی به این سوال مهم را دارد: نظرات امام خمینی (ره) در موضوع وحدت و همزیستی اقوام ایرانی چیست و چگونه دانشگاه ها این حرکت احیاگرانه نوین را در کشور ترویج می دهند هرچند مقاله هایی در مورد حقوق اقلیت ها در اندیشه امام خمینی (ره) نگارش شده است لیکن تا آنجا که نگارندگان تتبع نموده اند، هیچ مقاله ای که به بررسی تفصیلی تحکیم وحدت در میان اقوام ایرانی براساس آرای امام خمینی (ره) و ترویج این فرهنگ توسط دانشگاه بپردازد. وجود ندارد. این نوشتار کتابخانه ای، براین واقعیت دلالت دارد: امام خمینی (ره) براساس کلام الهی و احادیث و تجربیات شخصی، با ایجاد دو نظریه سلبی (نفی وابستگی دفاع در برابر متجاوز نفی ستم) و ایجابی حفظ وحدت زندگی مسالمت آمیز پرهیز از تفرقه) و صلح و وحدت را در جامعه احیا نمود و همچنین دانشگاه ها از طریق هنجارسازی این نظریه و ایجاد ظرفیت های مناسب در جامعه، موجب گسترش وحدت در میان اقوام ایرانی می شوند.
کلیدواژه ها:
صلح، تمدن سازي، دانشگاه، هنجارسازي، آموزش
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845139/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:داودآبادی، محمد و حسن زاده، صادق،1397،نقش دانشگاه در تحکیم صلح و وحدت در میان اقوام ایرانی با تاکید بر آرای امام خمینی (ص)،دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت،تهران،،،https://civilica.com/doc/845139
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، داودآبادی، محمد؛ صادق حسن زاده)
برای بار دوم به بعد: (1397، داودآبادی؛ حسن زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی آمادگی به اعتیاد براساس ابراز وجود، کارکرد خانواده و تعهد به مدرسه دردانش آموزان پسر
- مقایسه باورهای فراشناخت، تنظیم هیجانی و کنترل فکر در افراد موفق و ناموفق درترک مت آمفتامین
- اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نگرانی آسیب شناختی زنان متقاضی طلاق باعلایم اختلال اضطراب فراگیر(GAD)
- تاثیر آموزش گروهی مبتنی بر کیفیت زندگی بر عزت نفس و خودکفایی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد
- اثربخشی آموزش گروهی مدل گاتمن بر کاهش گرایش به طلاق در زنان خیانت دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.