سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
کد COI مقاله: KPIP12_078
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 158
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهکارهای برقراری عدالت آموزشی در مناطق محروم
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر توصیفی و تحلیل است. قلمرو پژوهش کلیه مقالات منتشر شده در پایگاه های اطلاعاتی علمی معتبر کشور می باشد. روش گردآوری اطلاعات به صورت کتابخانه ای و سندپژوهی انجام گرفته است. عدالت آموزشی بحثی راهبردی در نظام آموزشی است سند تحول بنیادین و برنامه توسعه ملی نیز یکی از راهبردهای اصلی خود را بسط و گسترش عدالت آموزشی قرار داده اند. در واقع، یکی از شرایط لازم برای رسیدن به جامعه متعالی، پویا و توسعه یافته، دستیابی به عدالت هم به معنای عام آن و هم به معنای خاص، ان، عدالت آموزشی است. زیرا زمینه را برای دستیابی به عدالت اجتماعی آماده می کند. پس اگر نظام آموزشی نتواند ان را تعمیم دهد قطعا شکاف طبقاتی و فاصله طبقاتی زیاد خواهد شد و نارضاتی و ناهنجاری در نظام به وجود خواهد آمد. بنابراین با توجه به اهمیت این موضوع، پژوهش حاضر به ارایه راهکارهایی برای برقراری عدالت آموزشی در مناطق محروم پرداخته است. نتایج نشان داد: یکی از موثرترین راه های تحقق عدالت آموزشی تامین فرصت های یکسان برای دسترسی عموم افراد جامعه به اموزش و پرورش است و همه آجاد انسانی حق دارند از آموزش و پرورش یکسان برخوردار گردند. عدالت آموزشی یکی از زیربنایی ترین ا بعاد عدالت سازمانی است که می تواند همه حوزه های آموزشی بالاتر را دچار تحول کند و زمینه ساز بروز استعدادها و توانمندی های را در سطح کلان فراهم آورد.
کلیدواژه ها:
راهكار، عدالت، برابري، اموزشي، مناطق محروم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845034/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اویسی کهخا، عاطفه،1397،راهکارهای برقراری عدالت آموزشی در مناطق محروم،دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت،تهران،،،https://civilica.com/doc/845034
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، اویسی کهخا، عاطفه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، اویسی کهخا؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آمایش سرزمین در ارتباط با آموزش و توسعه به ویژه توسعه پایدار
- ترجمه مبحث ولایت فقیه از کتاب عوایدالایام ملا احمد نراقی
- شیوه فرزند پروری والدین و بزهکاری نوجوانان
- مسئولیت قراردادی برای نرم افزارهای معیوب
- منافع آموزش و پرورش وآموزش و بهسازی سرمایه انسانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی آمادگی به اعتیاد براساس ابراز وجود، کارکرد خانواده و تعهد به مدرسه دردانش آموزان پسر
- مقایسه باورهای فراشناخت، تنظیم هیجانی و کنترل فکر در افراد موفق و ناموفق درترک مت آمفتامین
- اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نگرانی آسیب شناختی زنان متقاضی طلاق باعلایم اختلال اضطراب فراگیر(GAD)
- تاثیر آموزش گروهی مبتنی بر کیفیت زندگی بر عزت نفس و خودکفایی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد
- اثربخشی آموزش گروهی مدل گاتمن بر کاهش گرایش به طلاق در زنان خیانت دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.