سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: COMPUTER05_006
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 489
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از پردازش تصویر در برداشت محصول زرشک
چکیده مقاله:
برداشت مکانیزه ی محصولات کشاورزی، همواره به دلایلی مانند بهبود کیفیت محصولات، کاهش هزینه ها و مشکلاتی که برای کارگران در حوزه ی سلامت ایجاد می شوند و غیره دارای اهمیت فراوانی است. از طرفی برداشت نامناسب محصولات توسط افرادی که آموزش کافی ندیده اند به درخت آسیب می رساند. میوه ی زرشک از مهم ترین محصولات کشاورزی استان خراسان جنوبی است که منبع درآمد بخش عظیمی از ساکنین این منطقه است. این میوه دارای درختچه ای به طول 1 تا 5 متر است که نحوه ی برداشت صحیح آن قطع کردن شاخه های دارای محصول آن است (پس از پایان رشد درختچه). تحقیق های زیادی در مورد تشخیص تنه ی انواع مختلف درخت ها با استفاده از پردازش تصویر و بینایی ماشین صورت گرفته است ولی در مورد این درخت الگوریتمی معرفی نشده است. در این تحقیق الگوریتمی برای تشخیص تنه ی درختچه ی زرشک ارایه داده شده است الگوریتم ارایه شده در این پایان نامه می تواند برای یافتن تنه ی آن که گامی مهم در جهت مکانیزه کردن برداشت این محصول است مورد استفاده قرار گیرد. برای استخراج اطلاعات از تصاویر دریافتی از الگوهای دودویی محلی (LBP) و ماتریس هم رخداد استفاده شده تا بتوانند در شرایط مختلف آب و هوایی عملکرد مناسبی داشته باشد. این اطلاعات استخراج شده به یک شبکه ی عصبی مصنوعی داده شده تا بتواند برای کاربردهای واقعی مورد استفاده قرار گیرد. سپس برای افزایش دقت، اطلاعات استخراج شده از شبکه ی عصبی با خروجی فضای رنگی Lab مقایسه شده است. پس از تعیین مکان تنه ی درختچه، روشی برای محاسبه ی فاصله ی دوربین ها تا تنه ارایه داده شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا COMPUTER05_006 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/844860/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رشیدی، حسین و مهنا، فرحناز،1397،استفاده از پردازش تصویر در برداشت محصول زرشک،سیزدهمین سمپوزیوم بین المللی پیشرفت های علوم و تکنولوژی: سرزمین پایدار تازه های کامپیوتر و فناوری اطلاعات،مشهد،https://civilica.com/doc/844860
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، رشیدی، حسین؛ فرحناز مهنا)
برای بار دوم به بعد: (1397، رشیدی؛ مهنا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تشخیص تومور مغزی با استفاده از پردازش تصویر و اتوماتای یاد گیر سلولی
- بررسی روش های تشخیص چهره ی پوشیده شده در مراقبت از دستگاه های خودپرداز با کمک پردازش تصویر
- تشخیص عابران در دوربین های شهری بر مبنای شبکه عصبی
- مدیریت ارتباط با مشتری در بانک ها
- کاربرد پردازش تصویر در تشخیص ارقام مختلف، درجه بندی و جداسازی محصولات کشاورزی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- حل مسئله برنامه ریزی خطی کروی فازی
- تشخیص گریه نوزاد از سایر صداهای محیط با استفاده از یادگیری عمیق
- گامی فراتر در پیشگویی پیوند: یک مرور سیستماتیک بر پیشگویی پیوند چندلایه
- بهبود ترافیک شهری در شبکه های بین خودرویی با استفاده از رویکرد پروتکل وضعیت-اتصال و شبکه های عصبی
- تابعی اکتشافی برای بهبود دقت پیش بینی برنامه های جهش یافته آشکار کننده خطا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- ملاحظات به کارگیری تصمیم گیری خودکار و هوش مصنوعی در دولت و پارلمان
- درآمدی بر حکمرانی هوش مصنوعی خلاصه راهبردی از: Allan Dafoe, AI Governance: A research agenda , Oxford university, ۲۰۱۸
- هوش مصنوعی در جهان (۶) امارات متحده عربی
- تاملات عقلانی در هوش مصنوعی
- هوش مصنوعی در جهان (۵) (جمهوری هند)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.