سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ACMFEP27_025
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 378
فایل این مقاله در 31 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 31 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نظارت موثر بر بانک ها اقتدار مقام ناظر بانکی در ایران
چکیده مقاله:
نظارت بر بانکها موسسات مالی به منظور صیانت از ثبات نظام مالی، یکی از مهمترین کارکردهای بانکهای مرکزی (یا نهاد نظارت بانکی مستقل است. بدین منظور، تدوین مقررات شاخصهای مرتبط، نظارت بر التزام بانکها به این مقررات شاخصهار نهایتا مجازات متخلفان ضروری است. بررسی صورتهای مالی شاخصهای عملکرد بانک ها در ایران نشان می دهد که نه تنها بسیاری از مقررات نظارتی در بانکها رعایت نمی شود بلکه در سالهای مختلف تکرار نیز می شود. مولفه های ضروری برای نظارت بانکی خوب در ادبیات این حوزه ذیل دو محور توانایی اقدام تمایل به اقدام برای مقام ناظر معرفی شده است. همچنین ادبیات بازدارندگی مجازاتها، سه مولفه سرعت، شدت حتمیت مجازاتها را به عنوان عناصر ضروری برای صیانت از اقتدار مقام ناظر معرفی می نماید. بر این مبنا در مقاله حاضر مبتنی بر اسناد مالی حقوقی، ضمن تحلیل ارزیابی نهادهای نظارتی، ابزارهای در اختیار مقام ناظر فرایندهای نظارت اعمال مجازات در نظام بانکی ایران، وضعیت مولفه های نظارت بانکی خوب بازدارندگی مجازاتها در ایران بررسی می گردد. آسیب شناسی انجام شده نشان میدهد مهمترین علل ریشه های عدم رعایت اصول بازدارندگی مجازاتها ضعف اقتدار مقام ناظر بانکی در ایران را می توان در موارد زیر دانست: انباشت تخلفات بانکها وضعیت پنجره شکسته فشارهای ذی نفعان بر مقام ناظر، فقدان معیار برای ارجاع تخلفات بانکها به هیات انتظامی، فرایند زمان بر رسیدگی به تخلفات امکان تجدیدنظر چندباره وجود تعارض منافع در ترکیب هیات انتظامی بانکها، ضعف تمایل به اقدام در مقام ناظر بانکی. بر این اساس پیشنهادهای شش گانه به منظور برون رفت از وضعیت کنونی افزایش اقتدار مقام ناظر بانکی ارایه شده است. برخی از این پیشنهادات در حیطه اختیارات بانک مرکزی است، برخی با اصلاح مصوبات شورای پول اعتبار قابل اصلاح است برخی دیگر نیاز به اصلاحاتی در سطح قوانین پولی بانکی دارد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ACMFEP27_025 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/842445/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:روحانی، سیدعلی و پرهیزکاری، سیدعباس،1396،نظارت موثر بر بانک ها اقتدار مقام ناظر بانکی در ایران،بیست و هفتمین کنفرانس سالانه سیاستهای پولی و ارزی،تهران،https://civilica.com/doc/842445
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، روحانی، سیدعلی؛ سیدعباس پرهیزکاری)
برای بار دوم به بعد: (1396، روحانی؛ پرهیزکاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقاوم سازی دیوار بنایی غیرمسلح در برابر بارهای انفجاری با استفاده از ورق های کامپوزیتی شیشه-اپوکسی
- مطالعات پارامتری و مدلسازی دیوارهای آجری در سازه های بنایی غیرمسلح
- تاثیر فرآیند جوشکاری بر مقاومت به خوردگی بین دانه ای فولاد زنگ نزن آستنیتی 304
- وظایف و اختیارات بانک مرکزی
- بررسی عددی رفتار لرزه ای دیوار بنایی مقاوم سازی شده با شاتکریت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- همگرایی مفهوم حقوق دیپلماتیک و کاربست آن در تحول ریاضت اقتصادی در سطح بین الملل
- وام های خارجی چین و آموزه هایی برای ایران
- نقش دیپلماسی اقتصادی در مفهوم اقتصاد مقاومتی از دیدگاه امام خامنه ای (مدظله العالی)
- نقش آلمان در آینده همکاری های ایران و اتحادیه اروپا
- مقدمه ای بر بررسی ظرفیت های صادرات جمهوری اسلامی ایران به ترکیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.