سال انتشار: 1389
محل انتشار: چهاردهمین کنفرانس ژئوفیزیک
کد COI مقاله: GCI14_112
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,084
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله استفاده از پالایه کالمن غیرخطی برای تصحیح پیش بینی سرعت باد سطح زمین در مدل WRF
چکیده مقاله:
در این مقاله استفاده از توابع غیرخطی در الگوریتم پالایه کالمن کلاسیک روی بهبود پیش بینی های منطقه ای وضع هوا برای کمیت باد سطح زمین بررسی می شود. هدف اصلی این تحقیق، استفاده از توابع غیر خطی در الگوریتم پالایه کالمن کلاسیک به منظور حل بهتر مسایل غیر خطی در پیش بینی عددی وضع هوا است. علاوه بر آن مرتبه مناسب چند جملهای به کار برده شده برای چنین پالایه ای تعیین شده است. این کار بر مبنای دیدبانی ها و برونداد متناظر مدل WRF برای سرعت باد ده متری 8 ایستگاه در استان بوشهر در ساعت های اصلی دیدبانی انجام شده است. دوره مورد مطالعه از 15 اکتبر سال 2008 تا 5 ژولای سال 2009 (257 روز) میباشد و مدت آموزش پالایه نیز 150 روز انتخاب شده است. نتایج این تحقیق نشان میدهد که یک چند جملهای از مرتبه پایین (معمولا مرتبه 1 تا 4) برای حذف خطای سیستماتیک مدل مناسب است در حالی که توابع با مرتبه بالاتر منجر به ناپایداری هایی در نتایج پالایه می شود.
کلیدواژه ها:
پالايه كالمن، پيشبيني عددي وضع هوا، نگاشت غيرخطي، مدل .WRF
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/83319/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آزادی، مجید و راستگو، زهرا و حجام، سهراب،1389،استفاده از پالایه کالمن غیرخطی برای تصحیح پیش بینی سرعت باد سطح زمین در مدل WRF،چهاردهمین کنفرانس ژئوفیزیک ،تهران،،،https://civilica.com/doc/83319
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، آزادی، مجید؛ زهرا راستگو و سهراب حجام)
برای بار دوم به بعد: (1389، آزادی؛ راستگو و حجام)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر انواع هاضم ها و رآکتورهای بی هوازی جهت تولید زیست گاز از فاضلاب
- بررسی کاهش گازهای SO2 و H2S از دودکش کوره زباله سوز پالایشگاه نفت شیراز به روش SCOT
- ارائه راهکار تصفیه هوای آلوده پالایشگاه امام خمینی (ره) شازند اراک
- بررسی وضعیت الیاف آزبست موجود در هوای شهر صنعتی اراک
- شناخت و بررسی اثرات عوامل داخلی معادن شن و ماسه شمال استان خوزستان بر محیط زیست منطقه به روش SWOT وAHP
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش SDI در برنامه ریزی در جهت افزایش تاب آوری در شهرهای دارای بافت تاریخی ایران
- محاسبه میرایی سازه های تاریخی به روش تجربی (مطالعه موردی مسجد فخرالدوله تهران)
- مبانی تدوین طرح جامع مدیریت کاهش خطرپذیری برای میراث فرهنگی با تاکید بر زلزله بر اساس تجربیات کشور ژاپن-مطالعه موردی بازار قیصریه لار
- تبریز پس از زلزله سال 1193 ه.ق
- بازار تاریخی کاشان، آسیب شناسی ، ارزیابی ایمنی لرزه ای و پیشنهاد روش بهسازی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.