سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: HBFMMED05_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 146
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش استانداردهای طراحی و ساخت مراکز سوختگی در فراینددرمان سوختگی ها
چکیده مقاله:
ارایه خدمات درمانی در حوزه ی سوختگی و بازتوانی بیماران، ارتباط تنگاتنگی با شرایط محیطی داردو یکی از عمده ترین موانع دستیابی به سطح استاندارد از ارایه خدمات مراکز سوختگی، سطح پایین محیط های پیش بینی شده برای این خدمات است. متاسفانه در حال حاضر علیرغم اهمیت این بیماران و خدمات مورد نیاز آن ها، نیاز برای بیمارستان های سوختگی دارای نواقص عدیده ای است. مورد اخیر هدف اصلی این پژوهش است. به بیان دیگر در این مطالعه علمی کاربردی سعی شده است استانداردهای لازم متناسب با ساختار کنونی مراکز سوختگی در کشور، تبیین و چگونگی اجرای موفق آنها مورد مطالعه قرار گیرد. در این پژوهش توصیفی تحلیلی، دادهها و اطلاعات اولیه از طریق مطالعات کتابخانه ای و مشاهده میدانی و همچنین مصاحبه با متخصصین جمع آوری شده است. نتایج این بررسی مقطعی ارتقای سطح کیفی بخش های سوختگی بر اساس استانداردها و نیازهای عملکردی مربوطه، ارتقای کیفیت خدمات درمانی به واسطه ی بهبود کیفیت فضاهای این مراکز بر اساس نیازهای آن ها، صرفه جویی در هزینه های طراحی و اجرا به جهت جلوگیری از لزوم تغییرات بعدی که حاصل درنظر نگرفتن نیازهای اساسی در ابتدای مرحله ی طراحی می باشد را نشان میدهد .
کلیدواژه ها:
استاندارد، درمان سوختگي ، مراكز سوختگي، راهكار طراحي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/828044/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عربشاهی، مریم و صادقی، آیدا و یزدانفر، سیدعباس و صادقی نایینی، حسن،1397،نقش استانداردهای طراحی و ساخت مراکز سوختگی در فراینددرمان سوختگی ها،پنجمین کنگره تخصصی ساخت بیمارستان و مدیریت منابع و تجهیزات،تهران،،،https://civilica.com/doc/828044
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، عربشاهی، مریم؛ آیدا صادقی و سیدعباس یزدانفر و حسن صادقی نایینی)
برای بار دوم به بعد: (1397، عربشاهی؛ صادقی و یزدانفر و صادقی نایینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی داخلی بیمارستان سوختگی با رویکرد تئوری رنگدرمانی، در بهبود وضعیت روحی و جسمی بیماران
- بررسی گرافیک محیطی در بیمارستان های کودکان
- بررسی معیارهای طراحی اقلیمی، با توجه به رویکرد توسعه پایدار در بناهای مسکونی منطقه گرم و خشک نیمه بیابانی نمونه موردی شهرستان بهبهان
- گونه شناسی مراکز محلات بافت قدیم شهر بهبهان (محلات ابوعلی، پر، ملایان)
- ارایه شاخصه های پایداری در معماری بومی بناهای اقلیم گرم و خشک ایران (نمونه موردی: شهر یزد)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کیفیت وب سایت های موبایلی کتابخانه های دانشگاه های علوم پزشکی ایران
- بررسی تطبیقی سامانه های مدیریت نشریات ادواری مجلات دانشگاه های علوم پزشکی کشور بر اساس مولفه های کاربردپذیری
- ارزیابی کیفیت اطلاعات روتین بیماران مبتلا به دیابت در مراکز خدمات جامع سلامت روستایی شهرستان ساری
- نگاشت نظام مند نظارت در بیمه سلامت
- ارزیابی وبگاه دانشگاه علوم پزشکی شیراز از منظر معماری اطلاعات در سال ۱۳۹۸
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.