سال انتشار: 1397
محل انتشار:
همایش دبیران مجلات علوم پزشکی ایران
کد COI مقاله: JEMED01_022
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 282
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی ادارک دانشجویان آموزش پزشکی در زمینه سرقت ادبی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز
چکیده مقاله:
مقدمه در دهه گذشته، ضرورت آشنایی چاپ مقالات پزشکی در آینده حرفه ای آنان افزایش یافته است. از این جهت دانشجویان بیشتر درطرح های پژوهشی با راهنمایی اساتید شرکت می کنند و نتایج مطالعات خود را در قالب مقالات را در همایش های داخلی و بین المللی ارایه می دهند از آشنایی با مفاهیم سرقت ادبی دراین دوره دانشجویی بسیار پر اهمیت است. ای مطالعه جهت ارزیابی ادراک دانشجویان در خصوص پلاریزم انجام گرفته است. روش بررسی این مقاله از نوع توصیفی و به صورت مقطعی بود. جامعه پژوهش ار کلیه دانشجویان کارشناسی ارشد آموزش پزشکی تشکیل می دادند. روش نمونه گیری از نوع تصادفی ساده بود و پرسشناه ای با اعتبارسنجی محتوا صوری و پایایی 74%=α در 230 نفر از این دانشجویان توزیع شد و نتایج با استفاده از آزمون های آماری و نرم افزای SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها نتایج بدست آمده حاکی از آن بودکه (49%) 140 از شرکت کنندگان زن و باقی (31%) 70 مرد بودند. بیش از نیمی از شرکت کنندگان (62%) ادعا می کردند که آگاهی قبلی در خصوص سرقت ادبی و مصادیق آن ندارند. همچنین چهار نوع از شایع ترین مشکلات گزارش شده عبارت از : اضافه کردن نویسندگان (8/25%)، جمع آوری داده های مشکوک (9/17%) ، بهره برداری از متون سایر نویسندگان (6/58%) و گزارش یک نتیجه غیر منتظره (3/12%) و باقی موارد(4/29%). از دیگر نتایج این مطالعه، آن بود که اکثر شرکت کنندگان (73%)، معتقد بودند که دسترسی آسان به اطلاعات الکترونیکی ازطریق اینترنت از علل اصلی سرقت ادبی در آنان بوده است.نتیجه گیری با توجه به یافته اصلی این مطالعه (عدم آگاهی دانشجویان از سرقت ادبی و مصادیق آن، می توان اینگونه نتیجه گیری کرد که آشناسازی و توانمندسازی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی بخصوص دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری آموزش پزشکی در سطح دانشگاه بسیار ضروری می باشد. این دانشجویان در پایان پیشنهاد داده بودند که دوره هایی جهت آشنایی آنان با مهارت های مطالعه، سرقت ادبی و پیامدهای آن و اخلاق در پژوهش برگزار گردد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JEMED01_022 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/817882/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نبییی، پریسا و امینی، میترا،1397،ارزیابی ادارک دانشجویان آموزش پزشکی در زمینه سرقت ادبی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز،همایش دبیران مجلات علوم پزشکی ایران،مشهد،https://civilica.com/doc/817882
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، نبییی، پریسا؛ میترا امینی)
برای بار دوم به بعد: (1397، نبییی؛ امینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
نوع مرکز: علوم پزشکی
تعداد مقالات: 2,585
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- معرفی سیستم های خبره و کاربرد آن در پزشکی
- کاربردهای روش های هوشمند در ثبت تصاویر پزشکی
- کاربرد هوش مصنوعی در تشخیص ضایعه های خوش خیم و بدخیم در تصاویر ماموگرافی
- ارائه سیستم هوشمند نظارت بر سلامتی مبتنی بر شبکه های حسگر بی سیم
- تشخیص بیماری مالاریا از تصویر خون با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی پیش خور و استخراج قوانین فازی از شبکه عصبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.