سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ASSH02_419
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 202
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی عوامل موثر بر توسعه ورزش قهرمانی بانوان استان فارس
چکیده مقاله:
زمینه و هدف: هدف از انجام این پژوهش، شناسایی عوامل موثر بر توسعه ورزش قهرمانی بانوان استان فارس بود.روش کار: روش انجام پژوهش کیفی به روش تحلیل محتوای مستقیم با استفاده از مطالعه پیشینه و مصاحبه با 15 نفر از مدیران و معاونین هییت های ورزشی و ورزشکاران دعوت شده به تیم ملی بود.یافته ها: بر اساس یافته های تحقیق، عوامل توسعه ورزش قهرمانی بانوان در پنج بعد اجتماعی- فرهنگی، مالی- زیرساختی، فنی- ورزشی، منابع انسانی و ساختاری- مدیریتی تقسیم بندی شد که این ابعاد دارای 23 عامل کلیدی بودند. در بخش اجتماعی- فرهنگی شامل: آمادگی روانی ورزشکار، حمایت اجتماعی، خانوادگی و مدیریتی، ارتقا سطح فرهنگی جامعه، پوشش مطلوب رسانه ای رویدادهای ورزش قهرمانی بانوان؛ در بخش مالی- زیر ساختی شامل: امکانات، تجهیزات و فضاهای ورزشی، ایجاد و توسعه مراکز استعدادیابی، توزیع عادلانه منابع مالی و مادی، اماکن ورزشی ویژه بانوان، حضور بخش خصوصی؛ در بخش عوامل فنی- ورزشی: برگزاری جشنواره ها و مسابقات ملی و بین المللی، توسعه لیگ ها و باشگاه های حرفه ای، برگزاری تمرینات مشترک با مردان در برخی رشته ها مثل تیراندازی، استعدادیابی و نخبه پروری، همکاری بین پایگاه های استعدادیابی و قهرمانی با هیات های ورزشی، برگزاری کلاس های داوری و مربیگری؛ در بخش منابع انسانی عواملی از جمله: وجود معلمان، اساتید و مربیان بازیکن ساز، وجود کادر پشتیبانی، دسترسی به حریفان تمرینی سطح بالا، افزایش نسبت نیروهای متخصص، وجود مدیران و کادر اجرایی با تجربه و متخصص و در بخش ساختاری- مدیریتی: توجه به طرح آمایش ورزش استان، ورزش همگانی و تربیتی، نظام نظارت و ارزیابی، نظام پاداش و تشویق، مشارکت در تصمیم گیری، اختصاص پست های مدیریتی به بانوان، ارتباط مناسب با سازمان های ملی و بین المللی بود.نتیجه گیری: توسعه ورزش قهرمانی مستلزم توجه به ابعاد چندگانه ای در حوزه های ساختاری، مدیریتی، انسانی، فنی و زیرساختی است، که باید مورد توجه قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
استان فارس، ورزش بانوان، ورزش قهرماني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/813460/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میرشکاران، زهره و بحرالعلوم، حسن و حاصلی، غلامرضا،1397،شناسایی عوامل موثر بر توسعه ورزش قهرمانی بانوان استان فارس،دومین همایش ملی دستاوردهای علوم ورزشی و سلامت اهواز،اهواز،،،https://civilica.com/doc/813460
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، میرشکاران، زهره؛ حسن بحرالعلوم و غلامرضا حاصلی)
برای بار دوم به بعد: (1397، میرشکاران؛ بحرالعلوم و حاصلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی وضعیت ایمنی سالن های ورزشی والیبال اردیبل و مقایسه با استانداردهای جهانی والیبال
- الگوهای استعدادیابی ورزشی و انواع آن
- تفاوت دیدگاه متخصصان و معلمان تربیت بدنی در خصوص ویژگی های استعدادیابی ورزشی در رشته های مادر
- مروری بر فرایندهای استعدادیابی ورزشی در ایران
- بررسی وتدوین شاخص های(مهارتی) استعدادیابی در رشته فوتبال از دیدگاه معلمان تربیت بدنی استان همدان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی مدل رگرسیونی مدیریت زمان و بهبود سازمانی در مدیران ورزشی ادارات استان خراسان جنوبی
- بررسی مدل رگرسیونی سرمایه روانشناختی و رضایتمندی نیروهای داوطلب در رویدادهای ورزشی آموزش و پرورش
- پاسخ های ارگان پوست انسان به فعالیت های پویا
- تاثیر تمرینات پلیومتریك بر تعادل و حس عمقی زانو و مچ پای نوجوانان پسر والیبالیست
- تغییرات سلامت عمومی، هویت ورزشی، انگیزه ورزشی و سازگاری اجتماعی –فردی در دانش آموزان پسر غیر ورزشکار پس از تمرینات هوازی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.