سال انتشار: 1397
محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی کاربردهای حسابداری و مدیریت
کد COI مقاله: MNGTCONF07_021
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 345
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش شبکه های اجتماعی در کسب وکار و بازاریابی
چکیده مقاله:
درک رفتار مصرف کننده وشناخت انها کار آسانی نیست. با گذشت زمان بازاریابی از شکل یک دایره فروش ساده به گروهی ازفعالیت های پیچیده تغییر شکل داده است و از طرفی میل مردم به کالاهایی که مصرف میکنند، همگی تحت تاثیر سبک زندگی شان است. از این رو خرید هایی هم که انجام می دهند براساس سطح اطلاعاتشان درمورد کالا، عقایدشان نسبت به ان، چگونگی استفاده از آن و عکس العمل هایشان نسبت به کالا متفاوت است. از طرفی روشهای نوین بازاریابی در دنیای گسترده اینترنت ظهور کرده اند که باتوجه به تمام موارد ذکر شده هزینه های به مراتب کمتری نیز دارند. این ابزار قوی شبکه های اجتماعی هستند. تحقیقات زیادی در مورد اهمیت شبکه های اجتماعی و کمک به شرکت ها در بدست آوردن موقعیت مناسب در تحول انجام شده اند، امروزه فرایند انتخاب ، دیگر به شککلی نیست که در دنیا رواج داشت، بلکه موازی با رشد دانش واطلاعات، این فرایندنیز در حال پیشرفت است. در دنیای دیجیتال جلب اعتماد مخاطب، ازتعداد مخاطب ها مهمتر است. در این مقاله سعی شده است شبکه های اجتماعی وبازاریابی در این عرصه تشریح گردد. لذا با توجه به مقاله های حاضر شبکه های اجتماعی یکی از بسترهای مهم، استراتژیک و کم هزینه برای هر برندی است که بازاریابی را با استفاده از علوم تخصصی مانند بازاریابی عصبی انجام دهد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MNGTCONF07_021 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/807443/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلیمی، جعفر و ناصری، نگار و قدسی، زهرا،1397،نقش شبکه های اجتماعی در کسب وکار و بازاریابی،هفتمین کنفرانس ملی کاربردهای حسابداری و مدیریت،تهران،https://civilica.com/doc/807443
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، سلیمی، جعفر؛ نگار ناصری و زهرا قدسی)
برای بار دوم به بعد: (1397، سلیمی؛ ناصری و قدسی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل شبکه های اجتماعی افراد و بازاریابی
- جایگاه سیستمهای مدیریت فرآیند کسب و کار در زیرساخت فناوری اطلاعات
- بازاریابی شبکه های اجتماعی در کسب و کار
- شناسایی مولفه های تربیت اقتصادی و اهداف کلی آن با توجه به برنامه درسی ملی و اسناد بالادستی
- بازاریابی مبتنی بر شبکه های اجتماعی: بررسی مفاهیم، ویژگی ها و مزایا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مالیات بر ارزش افزوده در نرخ بازده دارایی ها
- بررسی رابطه بین دلبستگی شغلی و اثربخشی سازمانی در بین کارکنان بانک کشاورزی شهر کرمان
- بررسی ذهنیت کارکنان در مورد رضایت شغلی به کمک روش شناسی کیو
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- بررسی نحوه مدیریت کارکنان جدیدالاستخدام شرکت آب منطقه ای آذربایجان شرقی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «لایحه اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری» (۶ . فصل چهارم ساختار سازمانی)
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح احتساب سنوات خدمت بازنشستگان نیروهای مسلح»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تبدیل وضعیت شاغلان دستگاه های دولتی دارنده گواهینامه قبولی شرکت در آزمون ادواری از سال ۱۳۸۰ تا سال ۱۳۹۶»
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح تعطیلی روز پنجشنبه کلیه مراکز اداری و آموزشی و قضائی در کلیه استان ها و شهرستان ها همانند تهران»
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.