سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ICCACS03_541
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 169
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تبیین اصول و معیارهای توزیع عادلانه خدمات شهری در بازآفرینی پایدار بافت های ناکارآمد شهری
چکیده مقاله:
در شهرسازی امروز، نگاه تک بعدی و مداخله تک رویکردی در بافت های شهری می بایست جای خود را به مداخلات چندرویکردی بدهند. در دهه های اخیر با پیشرفت تکنولوژی، روند روبه رشد و توسعه شهرها و رویکردهای مداخله در آنها شدت گرفته و در همین راستا دو رویکردی که می توانند در ارتباط منطقی بایکدیگر برای مداخله در بافت های فرسوده و ناکارآمد شهری که از مشکلات عدیده کالبدی و اجتماعی و ... رنج می برند و کمبود خدمات شهری نیز از آن جمله است، بازآفرینی پایدار شهری و عدالت در توزیع خدمات شهری است. از همین رو در این مقاله سعی بر یافتن این ارتباط و نقطه اشتراک این دو رکن در بحث خدمات شهری بوده است. که روش تحقیق از نظر هدف کاربردی و با روش تحلیلی – توصیفی بوده و اطلاعات از طریق مطالعات اسنادی و کتابخانه ای جمع-آوری شده اند. روش تشخیص نیازها و کمبودها به دوصورت می باشد که یکی توسط استانداردها شامل سرانه های شهری و شاخص های دسترسی بوده و دیگری توسط دریافت میزان تقاضای مردم جهت ارتقا مشارکت مردمی در روند برنامه ریزی می باشد. در آخر نیز نموداری برای ارایه اصول توزیع عادلانه خدمات شهری باتوجه به حد مورد نیاز ارایه شده است و در انتها و برای دستاوردهای تحقیق نیز اصول، معیارها و شاخص هایی برای توزیع عادلانه خدمات شهری در بازآفرینی پایدار ارایه شده است که شامل دو اصل نیاز/استانداردمحور و تقاضا/مردم محور و مشارکتی، و معیارهای تخصیص برابر خدمات به همه افراد و دسترسی برابر همه افراد به خدمات شهری و تناسب عملکردی خدمات و شاخص های مرتبط با هریک از این معیارها، می باشد.
کلیدواژه ها:
بازآفريني پايدارشهري ، خدمات شهري ، عدالت توزيعي ، بافت ناكارآمد شهري
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/806359/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رمضانی، محیا و هاشم پور، رحیم و باباخانی، ملیحه و زارعی، مجید،1397،تبیین اصول و معیارهای توزیع عادلانه خدمات شهری در بازآفرینی پایدار بافت های ناکارآمد شهری،سومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و طراحی شهری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/806359
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، رمضانی، محیا؛ رحیم هاشم پور و ملیحه باباخانی و مجید زارعی)
برای بار دوم به بعد: (1397، رمضانی؛ هاشم پور و باباخانی و زارعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بازآفرینی شهری، رویکرد پایدار رفع مشکلات بافت های ناکارآمد شهری (مطالعه موردی:شهر ملارد)
- بازآفرینی شهری بافت های تاریخی با رویکرد توسعه پایدار شهری نمونه موردی: محله کهنه خیابان تبریز
- اهمیت مطالعات آینده نگاری در فرایند برنامه ریزی شهری
- ارائه چارچوبی جهت گونه شناسی بافت های ناکارآمد و مسئله دار شهری؛محدوده مورد مطالعه: بافت های ناکارآمد شهر تهران
- بررسی پتانسیل کاربرد ضایعات کارخانجات چوب و کاغذ ایران (چوکا) شامل: خاک اره و بقایای پوست درختان به عنوان بخشی از مواد اولیه ارزان قیمت در فرآیند تولید کود ورم یکمپوست
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.