سال انتشار: 1385
محل انتشار: همایش خاک، محیط زیست و توسعه پایدار
کد COI مقاله: SESDC_014
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,059
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی پتانسیل کاربرد ضایعات کارخانجات چوب و کاغذ ایران (چوکا) شامل: خاک اره و بقایای پوست درختان به عنوان بخشی از مواد اولیه ارزان قیمت در فرآیند تولید کود ورم یکمپوست
چکیده مقاله:
ورمی کمپوست از دو بخش جداگانه "ورمی" به علاوه "کمپوست" تشکیل شده است . ورمی ریشه لاتین دارد و از کلمه ورمیس گرفته شده لذا به طور ساده ورم ی کمپوست، کمپوستی است که در نتیجه فعالیت کرم به وجود می آید . ( ٤).کرم های کمپوستی تنها ا ز کرم های سطحی زی می باشند ، این کرمها با مصرف سریع مواد آلی، ورمی کمپوست که یک کود آلی و ممتاز است را به عمل می آورند که تاثیر زیادی بر رشد و عملکرد اکثر گیاهان دارد ( 3، 2، 1) در ورم یکمپوست مجوع های از مواد دفعی کرم و اجساد کرم وجود دارد که همگی برای گیا ه ارزش غذایی فراوانی دارند . ورمی کمپوست همان کود آلی است که چارلز داروین به عنوان "کود گیاهی " از آن یاد کرده است (4، 5) .شرکت چوب و کاغذ ایران (چوکا )در استان گیلان واقع شده است . ضایعات روزانه این ، کارخانه شامل تراشه های پوست (FM) و تکه های چوب با کیفیت و اندازه نامناسب (UM) میباشد . بخش عظیمی از ضایعات این کارخانه شامل هزاران تن مواد انباشته شده قدیمی (OM) نیز در محوطه ای از کارخانه م یباشد بعلاوه هر روزه دهها تن از ضایعات به این بخش عظیم افزوده میشود .. لذا هدف اصلی از این تحقیق بررسی پتانسیل کاربرد انواع مختلف ضایعات (UM,OM,FM) کارخانه مذکور برای یافتن مناسب ترین آنها در تولید کود ورم یکمپوست میباشد.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/10468/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علیخانی، حسینعلی،1385،بررسی پتانسیل کاربرد ضایعات کارخانجات چوب و کاغذ ایران (چوکا) شامل: خاک اره و بقایای پوست درختان به عنوان بخشی از مواد اولیه ارزان قیمت در فرآیند تولید کود ورم یکمپوست،همایش خاک، محیط زیست و توسعه پایدار،کرج،،،https://civilica.com/doc/10468
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، علیخانی، حسینعلی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1385، علیخانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- بررسی پتانسیل بازیافت ضایعات آلی مختلف(شامل کود گاوی، برگ و مقوای خرد شده و کمپوست) به کمک تکنولوژی تولید ورمی کمپوست(1388)
- برسی پتانسیل استفاده از ضایعات سبزیجات میادین تره بار برای تولید ورمی کمپوست(1387)
- کاربرد فرآیند ورمی کمپوست در بازیافت زباله های شهری (مطالعه موردی-زباله های شهر مشهد)(1389)
- بررسی تبدیل ضایعات آلی مختلف (شامل کمپوست زباله ، برگ و مقوای خرد شده و کود گاوی) با استفاده از کرم خاکی به ورمی کمپوست(1388)
- بهبود کیفیت ورمی کمپوست با استفاده از بکارگیری بسترهای حاوی زایدات مختلف آلی(کمپوست زباله ، کنجاله قهوه و کود گاوی)(1389)
- مقایسه تأثیر کاربرد خاک اره بر خصوصیات شیمیایی مواد آلی مختلف در حین تبدیل شدن به ورمی کمپوست(1389)
- تکنولوژی تولید ورمی کمپوست، روشی نوین برای بازیافت ضایعات آلی مختلف(1392)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 7 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل محتوای کتاب علوم تجربی پایه ششم ابتدایی بر اساس روش ویلیام رومی
- اینترنت اشیا IOT و کاربرد های آن
- حل معادله فنر دافینگ نرمال شده با استفاده از تئوری اغتشاش
- تشریح پارامترها و نحوه بدست آوردن داده های ورودی در نرم افزار اجزا محدود آباکوس برای مدلسازی انواع سازه های بتن مسلح
- تولید گلخانهای زعفران و امکان برداشت بیش از یکبار در سال
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.