سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: NCAMEM11_218
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 626
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی در فرآیند پودرسازی
چکیده مقاله:
گوجه فرنگی یکی از باارزش ترین منابع تامین مواد معدنی و ویتامین ها در رژیم غذایی انسان است. به دلیل ویژگی های فیزیولوژیکی گوجه فرنگی، حجم زیادی از ضایعات در عملیات پس از برداشت این محصول به خصوص طی حمل و نقل و انبارمانی برجای می ماند. یکی از روش های توصیه شده به منظور کاهش ضایعات و افزایش مدت ماندگاری این محصول پرارزش، فرآیند تولید پودر است. هدف از انجام این تحقیق، ارزیابی اثر فرآیند پودرسازی گوجه فرنگی های تازه بر خواص فیزیکی شامل چگالی توده ای (سست و فشرده)، شاخص های کر و هاسنر، زاویه های ریپوز و اسلاید و مقایسه ویژگی های شیمیایی شامل مقدار لیکوپن، ویتامین ث ، فنل کل، فعالیت آنتی اکسیدانی و شاخص های رنگی *a*, L و *b قبل از فرآیند خشک کردن و بعد از فرآیند پودرسازی گوجه فرنگی بود. در این پژوهش، ابتدا گوجه فرنگی های تازه تحت عملیات بلانچینگ قرار گرفته و پوستآنها گرفته شدند. سپس نمونه ها به صورت ورقه ورقه برش زده شدند و توسط یک خشک کن پیوسته نیمه صنعتی در دمای 50°C به روشهمرفتی هوای داغ خشک شدند. درنهایت ورقه های خشک شده با استفاده از یک دستگاه آسیاب به پودر تبدیل شدند. نتایج این بررسی نشان داد که اختلاف معنی داری (p<0.01) بین میزان لیکوپن، ویتامین ث و فنل کل گوجه فرنگی تازه و پودر تولیدشده از آن وجود داشت. همچنین نتایج جدول تجزیه واریانس نشان داد که اختلاف معنی داری بین فعالیت آنتی اکسیدانی گوجه فرنگی تازه قبل از خشک شدن و پودر تولیدشده بعد از خشک شدن وجود نداشت. در نهایت نتایج ارزیابی فیزیکی پودر گوجه فرنگی نشان داد که جریان پذیری پودرگوجه فرنگی در سطح خوب قرار داشت.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCAMEM11_218 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/799506/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رشیدی، منوچهر و امیری چایجان، رضا و قاسمی، علی،1397،بررسی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی پودر گوجه فرنگی در فرآیند پودرسازی،یازدهمین کنگره ملی مهندسی مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون ایران،همدان،https://civilica.com/doc/799506
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، رشیدی، منوچهر؛ رضا امیری چایجان و علی قاسمی)
برای بار دوم به بعد: (1397، رشیدی؛ امیری چایجان و قاسمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روشهای مختلف خشک کردن گیاهان دارویی و تاثیر آن برمیزان و درصد اسانس گیاه
- بهبود خواص فیزیکی و محتوای لیکوپنی کچاپ با استفاده از ریزمایع شدن در فشار بالا (Microfluidization)
- شناسایی عوامل تاثیرگذار در ارزیابی اثرات توسعه نیروگاه های خورشیدی در بستر چرخه حیات
- روشهای تشخیص آنتی بیوتیک ها در شیر
- مقایسه ی رهایش تدریجی اسانس و عصاره معطر اکالیپتوس از لایه های الکتروریسی شده با ترکیبات درختسان برای ماسک تنفسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش تحقیقات در کاهش ضایعات میوه گلابی با استفاده از کلرور کلسیم
- استفاده از ضایعات پوست چوب، خاک اره و الیاف های ریز در تولید هیزم شومینه
- نقش تحقیقات در بهبود کیفیت محصولات کشاورزی (زعفران و خشکبار)
- نقش تحقیقات و واحدهای تحقیق و توسعه در ارتقای سطح فن آوری و سازگاری ماشین های کشاورزی با شرایط ایران
- بررسی فرمولاسیون آب گریپ فروت ایران به منظور بهبود کیفیت آن
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.