سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MDMCONF02_273
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 260
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه بین اهرم مالی و سرمایه گذاری در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
چکیده مقاله:
هدف این تحقیق بررسی ارتباط بین اهرم مالی و کارایی سرمایه گذاری در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بوده است. قلمرو مکانی این تحقیق شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران و قلمرو زمانی سال های بین 1390 تا 1394 بوده است. در این تحقیق اهرم مالی متغیر مستقل و کارایی سرمایه گذاری متغیر وابسته و همچنین شاخص کیوتوبین به عنوان متغیر تعدیل گر در نظر گرفته شد. تحقیق حاضر در زمره تحقیقات کاربردی قرار دارد، چنانچه طبقه بندی انواع تحقیقات بر اساس ماهیت و روش را مدنظر قرار گیرد، روش تحقیق حاضر از لحاظ ماهیت در زمره تحقیقات توصیفی قرار داشته و از نظر روش نیز در دسته تحقیقات همبستگی محسوب می گردد. در این پژوهش برای جمع آوری داده ها و اطلاعات، از روش کتابخانه ای استفاده شد. در بخش داده های پژوهش از طریق جمع آوری داده های شرکت های نمونه با مراجعه به صورت های مالی، یادداشت های توضیحی و ماهنامه بورس اوراق بهادار انجام پذیرفت. بر اساس روش حذف سیستماتیک تعداد 107 شرکت به عنوان نمونه آماری انتخاب گردید. به منظور توصیف و تلخیص داده های جمع آوری شده از آمار توصیفی و استنباطی بهره گرفته شده است. به منظور تحلیل داده ها ابتدا پیش آزمون های ناهمسانی واریانس، آزمون F لیمر، آزمون هاسمن و آزمون جارک – برا و سپس از آزمون رگرسیون چند متغیره برای تایید و رد فرضیه های تحقیق (نرم افزار ایویوز) استفاده گردیده است. نتایج نشان داد اهرم مالی در شرکتهای با کارایی سرمایه گذاری بیشتر نسبت به شرکتهای با کارایی سرمایه گذاری کمتر تفاوت معناداری دارد. کارایی سرمایه گذاری در شرکتهای با اهرم مالی بالا نسبت به شرکتهای با اهرم مالی پایین تفاوت معناداری دارد. بین اهرم مالی و کارایی سرمایه گذاری در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران ارتباط معناداری وجود دارد. کیوتوبین بر ارتباط بین اهرم مالی و کارایی سرمایه گذاری در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران بطور معنادار تاثیرگذار است.
کلیدواژه ها:
کیوتوبین؛ اهرم مالی؛ کارایی سرمایه گذاری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/782212/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طاهری، زهرا و نوروش، ایرج،1397،رابطه بین اهرم مالی و سرمایه گذاری در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران،دومین کنفرانس بین المللی تحولات نوین در مدیریت ، اقتصاد و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/782212
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، طاهری، زهرا؛ ایرج نوروش)
برای بار دوم به بعد: (1397، طاهری؛ نوروش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نقش سررسید بدهی بر کارایی سرمایه گذاری در شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- نقش تخریب محیط زیست در افزایش فقر درآمدی در کشورهای در حال توسعه و توسعه نیافته
- کیفیت حسابرسی، تامین مالی بدهی و مدیریت سود
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات ، مالکیت بزرگ ترین سهادار ، اهرم مالی ، سن شرکت بر هموارسازی سود سهام
- بررسی تاثیر میزان بدهی بر روی سرمایه گذاری شرکت های بورس اوراق بهادار تهران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی بر عملکرد سازمان با نقش میانجی قابلیت های مدیریت استراتژیک ارتباط با مشتری (مورد مطالعه: شرکت های متوسط و بزرگ فعال تولیدی استان آذربایجان شرقی)
- گزارشگری مالی برای توسعه پایدار: بینش انتقادی برای پیاده سازی IFRS
- انتخاب دستگاه بسته بندی قطعات صادراتی با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره MCDM و وزن دهی به معایرها، با شیوه آنتروپی شانون (مطالعه موردی شركت ایران خودرو)
- مالکیت دولت و ساختار سرمایه ی شرکت ها: تجزیه و تحلیل چارچوب نهادی
- مطالعه و بررسى تاثیر سبک هاى دلبستگى به برند بر تبلیغات دهان به دهان الکترونیکى با میانجى گرى نظارت اجتماعى و خود نظارتى؛ (مورد مطالعه: مشتریان شرکت هواپیمایی آتا و ماهان)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.