سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: NEWCONF04_219
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 455
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستمی بمنظور حفاظت و احیاء تالابهای ساحلی: (مطالعه موردی : تالاب انزلی)
چکیده مقاله:
کمی سازی ارزش پولی خدمات اکوسیستمی ارایه شده توسط منابع ساحلی می تواند به سیاست گذاران در ارزیابی هزینه منفعت ها و هم افزایی های ذاتی در مدیریت مبتنی بر اکوسیستم محیط های دریایی و ساحلی و در نتیجه افزایش بهره وری اجتماعی فرایندهای تصمیم گیری کمک نماید. تالابهای ساحلی در جهان رو به نابوی هستند. علیرغم پیشرفت های چشمگیر در کمی سازی و ارزش گذاری برخی از کالاها و خدمات کلیدی تولید شده توسط این گونه زیستگاه ها، هنوز چالش های اساسی در این خصوص باقی مانده است. بزرگترین چالش، عدم داشتن دانش کافی برای ارتباط دادن تغییرات در ساختار و کارکرد اکوسیستم برای تولید کالاها و خدمات با ارزش می باشد. مشکل دیگر این است که تعداد بسیار معدودی از خدمات اکوسیستمی در بازار عرض می شوند. ارزشگذاری خدمات اکوسیستمی تالاب انزلی، به عنوان یک ابزار می تواند منجر به جلوگیری از زوال و تخریب بیشتر آن از طریق رفع تهدیدها و ترغیب به بازگرداندن به حالت اولیه و احیا، به نحوی که کارکرد آن حفظ شود گردد و به عبارتی منجر به احیای سریعتر این تالاب مشمول فهرست قرمز کنوانسیون رامسر گردد. ارزش گذاری میتواند پایداری خدمات اکوسیستمی را تضمین نماید. در این تحقیق به منظور ارزیابی خدمات اکوسیستمی اکوسیستم تالاب انزلی از روش انتقال منفعت استفاده شد. مجموع ارزش اقتصادی خدمات اکوسیستمی (خدمات تنظیمی و فرهنگی) در محدوده تالاب در سال1395 معادل 38317829 میلیون ریال تخمین زده شده است و به عبارتی مجموع ارزش های هر هکتار 2004 میلیون ریال برآورد گردید. با توجه به روند فعلی از دست رفتن تالاب ها و پیامدهای احتمالی اکولوژیکی، اجتماعی و اقتصادی آن، این واقعیت بیشتر نمایان می گردد که ارزش تالاب ها بایستی به خوبی درک شده و در تصمیم گیری ها مدنظر قرار گیرند.
کلیدواژه ها:
ارزش گذاری اقتصادی، خدمات اکوسیستمی، روش انتقال منفعت، تالاب انزلی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/780203/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسی زاده، رویا و بادام فیروز، جلیل،1397،ارزش گذاری اقتصادی خدمات اکوسیستمی بمنظور حفاظت و احیاء تالابهای ساحلی: (مطالعه موردی : تالاب انزلی)،چهارمین کنفرانس بین المللی یافته های نوین در علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/780203
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، موسی زاده، رویا؛ جلیل بادام فیروز)
برای بار دوم به بعد: (1397، موسی زاده؛ بادام فیروز)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مدیریت زیست محیطی سدهای باطله
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- نقش خدمات اکوسیستمی در بهبود ارزیابی راهبردی محیط زیست
- بررسی نرم افزار InVEST به عنوان ابزاری برای ارزیابی کیفیت زیستگاه
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.