سال انتشار: 1396
محل انتشار: اولین کنفرانس ملی مهندسی راه وترابری
کد COI مقاله: NCHTE01_062
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,086
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله زمین لغزش و روش های پایدار سازی شیب ها و ترانشه ها در پروژه های راه و راه آهن
چکیده مقاله:
به همه توده های خاکی طبیعی یا مصنوعی که سطح آنها با افق زاویه می سازد، سطوح شیب دار می گویند. عوامل طبیعی مانند حرکت یخچال ها، هوازدگی، فرسایش، نهشته شدن و رسوب گذاری، سبب ایجاد توده های خاکی شیب دار طبیعی از قبیل تپه ها، کوه ها، دامنه رودخانه ها و تشکیلات ساحلی می شوند. انواع پرشدگی ها (مانند خاکریزها و سدهای خاکی و بندها ) و انواع بریدگی ها (شامل بریدگی های بزرگراه، راه آهن، دیوار کانال، حفاری های پی ها و ترانشه)، نمونه هایی از شیب های مصنوعی می باشند. همه شیب ها تحت تاثیر نیروی ثقل و تغییرات آن می باشند. وجود دو عامل نیروی جاذبه و آب به طور همزمان، از عوامل اولیه و مستقیمی هستند که سبب تغییر در شیب ها می شوند. همچنین شیب ها تحت تاثیر پدیده های طبیعی از قبیل واکنش های شیمیایی، زلزله ها، نیروهای یخچالی یا باد واقع می شوند. یکی از انواع ناپایداری دامنه های که هر ساله خسارات مالی و جانی فراوانی را بر زندگی انسان ها وارد می نماید پدیده ی زمین لغزش است. کشور ما با توجه به توپوگرافی عمدتا کوهستانی، فعالیت زمین ساختی، لرزه خیزی زیاد، شرایط متنوع زمین شناسی و اقلیمی، عمده شرایط طبیعی را برای ایجاد طیف وسیعی از زمین لغزش ها را داراست و این زمین لغزش ها سالیانه خسارات جانی و مالی فراوانی به کشور وارد می سازند. وجود عوامل مستعد کننده ناپایداری دامنه ها نظیر شیب، زمین شناسی و کاربری اراضی از جمله عوامل ایجاد خسارت فراوان به منابع طبیعی و مسکونی، از قبیل هدر رفت سریع خاک، تخریب اراضی کشاورزی، مسکونی، جنگل ها و زیرساخت های حمل و نقل ریلی و جاده ای می باشد. در واقع زمین لغزش یک پدیده ی مخرب طبیعی است و باعث بوجود آمدن خسارات جبران ناپذیری می شود که دفع آنها مستلزم صرف وقت و هزینه ی هنگفتی است. شناخت نواحی مستعد وقوع زمین لغزش و حرکات توده ای زمین در پروژه های مهندسی بویژه بخش توسعه زیرساخت های حمل و نقل ریلی و جاده ای به دلیل طول زیاد شبکه و عبور مسیر از نواحی اغلب کوهستانی و تپه ماهور از مهم ترین عوامل در فاز مطالعات و طراحی به شمار می رود. در این پژوهش به بررسی انواع زمین لغزش ، دلایل وقوع آن و روش های پایدار سازی شیب ها و ترانشه ها پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCHTE01_062 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/773753/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مصفایی، ایوب،1396،زمین لغزش و روش های پایدار سازی شیب ها و ترانشه ها در پروژه های راه و راه آهن،اولین کنفرانس ملی مهندسی راه وترابری،رشت،https://civilica.com/doc/773753
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، مصفایی، ایوب؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، مصفایی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روش های نوین تصفیه آب و پساب
- بررسی روش های نوین یاددهی- یادگیری ریاضی دوره ابتدایی و کاربرد آنها
- شبیه سازی جریان غیرماندگار در مناطق جزر و مدی با استفاده از مدل HEC-RAS
- بررسی روش حفاری، تحکیم و ریزشهای رخ داده در تونل تحت فشار فوقانی دومسد ونیروگاه گتوند علیا با نگرشی ویژه به نتایج ابزار دقیق
- تحلیل و بررسی وضعیت و دلایل اضافه حفاری در تونل مطالعه موردی : تونل شهید حکیم (تهران)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر همزمان اضافه کردن PPA و EBS بر رفتار دمای بالای قیر با استفاده از آزمایش MSCR
- بررسی تاثیر میزان اسیدیته قیر خالص بر روی خصوصیات عملکردی آسفالت میکروسرفیسینگ
- بهبود عملکرد شیارشدگی و خستگی مخلوط های آسفالتی با استفاده از قیر لاستیکی اصلاح شده با نانو رس
- توسعه مدل پیش بینی رفتار ویسکوالاستیک ماستیک اصلاح شده با استایرن بوتادین استایرن با برنامه ریزی ژنتیک چندژنی
- طراحی مخلوط های آسفالتی با دانه بندی باز برای روسازی های نیمه انعطاف پذیر
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.