سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MGCONF02_036
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 263
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه یک الگوریتم فراابتکاری برای مسیله مکان یابی- موجودی در یک زنجیره تامین یکپارچه در شرایط تقاضای غیرقطعی
چکیده مقاله:
در این مقاله مدلی از مسیله مکان یابی- موجودی همزمان با درنظرگرفتن محدودیت ظرفیت و تقاضای غیرقطعی برای انبارهای توزیع کالا مورد بررسی قرار گرفته است. به این ترتیب که یک نوع محصول از یک تولیدکننده به وسیله مجموعه ای از انبارها به خرده فروشان توزیع می شود. این مدل در مورد محل احداث و تعداد انبارهای مورد نیاز، اختصاص خرده فروشان به انبارها و چرخه زمانی سفارشات در انبارها و خرده فروشان تصمیم گیری می کند. هم چنین از سیاست موجودی Power of Two برای حل مسیله استفاده شده است. این سیاست موجودی تضمین می کند که نسبت دوره های زمانی سفارش در انبار و خرده فروش برابر توان صحیحی از عدد 2 بوده و این توان صحیح با پارامتر N نشان داده شده است. درنظرگرفتن محدودیت ظرفیت انبارها و تقاضای فازی خرده فروشان مسیله را کاربردی تر جلوه می دهد. مسیله مورد نظر یک مسیله NP-Hard بوده و هدف از مدل این مسیله تامین کامل تقاضای خرده فروشان است به صورتی که هزینه کل زنجیره تامین محصول حداقل شود. مسیله ذکرشده به صورت ریاضی و با توجه به تحقیق دیابات و همکاران( 2016 ) مدل شده است. برای حل مدل از دو روش حل دقیق و حل با استفاده از الگوریتم ژنتیک استفاده شده است. پس از آن، آنالیز حساسیتی روی برخی پارامترها و محدودیت های مسیله صورت گرفته و رفتار تابع هدف و متغیرهای تصمیم بر اساس تغییرات پارامترها مورد بحث و بررسی قرار گرفته شده است. برای تست صحت الگوریتم پیشنهادی، همان مسیله ذکرشده توسط این الگوریتم حل شده و سپس آنالیزهای حساسیت انجام گرفته نیز با استفاده از الگوریتم پیشنهادی صورت گرفته است. نتایج حل دقیق مدل نشان می دهد که مقدار تابع هدف در پارامتر N برابر 2 بهینه شده و برابر با 3789990 می باشد. هم چنین نحوه ی تخصیص خرده فروشان به انبارها به این صورت است که خرده فروش اول توسط انبار اول و خرده فروشان دوم و سوم توسط انبار دوم سرویس دهی می شوند. هم چنین از قسمت آنالیز حساسیت صورت گرفته می توان نتیجه گرفت که افزایش مقادیر تقاضا، کاهش ظرفیت انبارها و افزایش بعد مسیله باعث افزایش مقدار تابع هدف شده و کاهش مقادیر تقاضا باعث کاهش مقدار تابع هدف خواهد شد.
کلیدواژه ها:
زنجیره تامین، مسیله مکان یابی- موجودی، محدودیت ظرفیت، تقاضای فازی، الگوریتم ژنتیک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/766225/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاکری کوپایی، محمدرضا و صدری اصفهانی، علی و اخوان، آفرین،1397،ارایه یک الگوریتم فراابتکاری برای مسیله مکان یابی- موجودی در یک زنجیره تامین یکپارچه در شرایط تقاضای غیرقطعی،دومین کنفرانس ملی دانش و فناوری علوم مهندسی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/766225
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، شاکری کوپایی، محمدرضا؛ علی صدری اصفهانی و آفرین اخوان)
برای بار دوم به بعد: (1397، شاکری کوپایی؛ صدری اصفهانی و اخوان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارایه رویکرد بهینه سازی دوهدفه در زنجیره تامین سبز حلقه بسته در شرایط عدم قطعیت هزینه ها و کربن دی اکسید
- مروری بر مدیریت زنجیره تامین خون
- مسیله مکان یابی- مسیریابی- موجودی با پیاده سازی تکنیک ریسک پولینگ و مقایسه آن با مدل بدون ریسک پولینگ
- طراحی مدل بهینه سازی چندهدفه زنجیره تامین پایدار
- بررسی عوامل موثر بر مدیریت تقاضا در زنجیره تامین (مطالعه موردی شرکت های صنعتی تولید کننده در استان ایلام درسال 1394)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.