سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MGCONF02_021
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 431
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 23 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ساماندهی بافت فرسوده شهری با رویکرد ارتقا امنیت (نمونه موردی بافت فرسوده محله باغ خلج اراک)
چکیده مقاله:
یکی از معضلات شهرها، بافت های ناکار آمد و فرسوده شهری است. سابقه پرداختن به موضوع ساماندهی و احیاء بافتهای فرسوده و حاشیه نشین در ایران به شکل آکادمیک و منسجم مربوط به چند دهه اخیر می باشد. محله باغ خلج (کوی سجادیه) اراک از جمله مناطقی است که دچار این معضل بوده و نمونه موردی این پژوهش می باشد. این محله به دلیل کم توجهی مسیولین نسبت به بافت های فرسوده موجود در آن به یکی از نقاط مشکل ساز شهری بدل شده و آسیب هایی را در حوزه امنیت برای ساکنین محله به همراه داشته است. هدف این تحقیق، مطالعه و شناخت کلی ویژگی های بافت فرسوده و حاشیه نشین محله باغ خلج به منظور ارایه راهکارهای مناسب در ساماندهی بافت فرسوده این محله با رویکرد ارتقای امنیت در جهت بهبود زندگی ساکنین می باشد و سعی دارد با بررسی دقیق و همه جانبه، و با هدف ایجاد مکان عمومی امن در راستای کاهش ناهنجاری های رفتاری از طریق محیط فیزیکی مطلوب راهکارهای مناسبی جهت امنیت فضای محله ارایه دهد. روش تحقیق این پژوهش، ترکیبی از شیوه های توصیفی- تحلیلی و پیمایشی بوده و شیوه گردآوری اطلاعات، به صورت اسنادی، کتابخانه ای و میدانی می باشد. جامعه آماری 100 شهروند مقیم محله باغ خلج اراک و نحوه آمار گیری بصورت تصادفی بوده است. نتایج حاکی از آن است که در این محله آسیب پذیر، هرچند عوامل اجتماعی مانند فقر، بیکاری، ناهماهنگی اجتماعی، میزان بالای جمعیت باعث ایجاد محیطی مستعد و در معرض جرم و ناهنجاری رفتاری می شود،با این حال طرح و کالبد فیزیکی فضا، نقش مهمی در توسعه یا پیشگیری از جرم و ناهنجاری و ارتقای امنیت داشته و می توان با استخراج و به کارگیری راهکارهای مناسب میزان وقوع این نابهنجاری ها را کاهش داد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MGCONF02_021 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/766210/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:لیت کوهی، ساناز و میرشفیعی، الهه،1397،ساماندهی بافت فرسوده شهری با رویکرد ارتقا امنیت (نمونه موردی بافت فرسوده محله باغ خلج اراک)،دومین کنفرانس ملی دانش و فناوری علوم مهندسی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/766210
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، لیت کوهی، ساناز؛ الهه میرشفیعی)
برای بار دوم به بعد: (1397، لیت کوهی؛ میرشفیعی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش پدافند غیرعامل در طراحی شهری (نمونه مورد مطالعه: شهر تهران)
- اهمیت مطالعات آینده پژوهی در برنامه ریزی مسکن
- نقش پدافند غیر عامل در اصول شهرسازی
- بازآفرینی شهری با رویکرد احیاء بافت های فرسوده و بهسازی محیطی درپهنه جنوبی آزادی نمونه موردی منطقه 9 تهران
- راهبردهایی در طراحی بافت قدیم محله قلعه دزفول جهت ارتقاء کیفیت محیط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر قابلیتهای پویا بر عملکرد شرکتهای مستقر در منطقه آزاد تجاری- صنعتی انزلی با توجه به نقش واسطه ای قابلیت نوآوری و مزیت رقابتی
- بررسی تاثیر ارزش منفعت طلبانه و ارزش لذتجویانه بر رفاه خرید آنلاین مشتریان بواسطه اعتماد شناختی و اعتماد عاطفی (مطالعه موردی: مشتریان فروشگاه اینترنتی کالاتیک در شهر رشت)
- روش حل مشکل ترتیب پروازها در فرودگاه ها با استفاده از ترکیب الگوریتم های انتخابی
- بررسی ارتباط و تاثیر هوش هیجانی بر میزان پیشرفت تحصیلی در دانش آموزان متوسطه دوم شهرستان آستانه اشرفیه
- جایگاه مدیریت دانش و توسعه پایدار در سیستم مدیریت بهداشت، ایمنی و محیط زیست
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.