سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUCONF01_1583
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,021
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اهمیت مطالعات آینده پژوهی در برنامه ریزی مسکن
چکیده مقاله:
در آغاز هزاره سوم فرآیند برنامه ریزی از مفاهیم پیش بینی و کشف آینده عبور کرده و به حوزه آینده پژوهی با هدف معماری آینده مطلوب قدم برداشته است. در این شیوه برنامه ریزی، شناسایی عوامل موثر بر وضعیت آیندهبرنامه ریزیها و در نظر گرفتن عدم قطعیت های بحرانی و نیز برنامه ریزی برای رویارویی موثر با آنها از بروز چالش ها جلوگیری خواهد کرد. این مقاله بر اساس روش کتابخانه ای و اسنادی به بحث در ارتباط با اهمیت مطالعات آینده پژوهی در فرآیند برنامه ریزی مسکن میپردازد. نتایج حاکی از آن است که رویکرد موجود در نظام برنامه ریزی مسکن مبتنی بر روشهای سنتی است. ازآنجا که در این رویکرد آینده بر اساس رویدادهای گذشته تحلیل میشود، ظهور چالشها و مسایل مختلف در عرصه برنامه ریزی مسکن دور از انتظار نیست. لذا تغییر رویکرد برنامه ریزی از اکتشافی به هنجاری و تحلیل مولفه های تاثیرگذار در برنامه ریزی مسکن اقشار کم درآمد و دخالت دادن آنها در این فرآیند میتواند از بروز چالش های پیش رو در عرصه برنامه ریزی مسکن اقشار کم درآمد جلوگیری کند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUCONF01_1583 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/776680/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفری، فیروز و شری زاده، عادل،1397،اهمیت مطالعات آینده پژوهی در برنامه ریزی مسکن،کنفرانس عمران,معماری و شهرسازی کشورهای جهان اسلام،تبریز،https://civilica.com/doc/776680
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، جعفری، فیروز؛ عادل شری زاده)
برای بار دوم به بعد: (1397، جعفری؛ شری زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آینده نگری و راهبردهای ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی اسلامشهربا رویکرد مشارکتی
- سیاست های مسکن اقشار کم در آمد در ایران: ارزیابی شاخص مبنا
- آینده پژوهی متغیرهای کمی و کیفی مسکن در کلانشهر اصفهان
- آینده پژوهی رویکردی نوین در برنامه ریزی، با تاکید بر برنامه ریزی شهری
- مروری برتجارب جهانی درزمینه تامین مسکن گروه های کم درآمد شهری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.