سال انتشار: 1389
محل انتشار:
فصلنامه اقتصاد کشاورزی، دوره: 4، شماره: 3
کد COI مقاله: JR_AGEC-4-3_002
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 227
فایل این مقاله در 24 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 24 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عوامل موثر بر جریان های تجاری میان ایران واتحادیه ی اروپا (مطالعه ی موردی: بخش کشاورزی)
چکیده مقاله:
این مقاله عوامل تعیین کننده و موثر را بر جریان های تجاری در بخش کشاورزی میان ایران و کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا با تاکید بر موافقت نامه ی تجارت و هم کاری بررسی می کند . به این منظور الگوهای جاذبه یایستای صادرات و واردات محصولات کشاورزی ایران و اتحادیه ی اروپا با آثار تصادفی و ثابت با استفاده از داده هایی ترکیبی برآورد شد . نتایج حاصل از برآورد الگوی ایستای جاذبه ی صادرات محصولات کشاورزی ایران به اتحادیه ی اروپا با آثار ثابت حاکی از آن است که متغیرهای تولید ناخالص داخلی کشورهای صادرکننده و واردکننده، فاص له ی جغرافیایی، نرخ واقعی ارز و میانگین ساده ی نرخ تعرفه بر محصولات کشاورزی ایران به لحاظ آماری معنادار و علامت آن مطابق انتظارات است . ضریب میانگین نرخ تعرفه1/78و حاکی از آن است که کاهش 10 درصدی در تعرفه های در قالب موافقت نامه ی تجارت و هم کاری می تواند صادرات محصولات کشاورزی را17/8درصد افزایش دهد . هم چنین نتایج حاصل از تخمین آثار خصوصی در الگوی جاذبه ی صادرات حاکی از آن است که بدون در نظر گرفتن دیگر عوامل و متغیرهای توضیحی در نظر گرفته شده، بیش ترین صادرات ایران به کشورهایی مانند آلمان، انگلستان، ایتا لیا، فرانسه و اسپانیا خواهد بود . هم چنین نتایج حاصل از الگوی جاذبه ی ایستای واردات محصولات کشاورزی ایران با آثار ثابت حاکی از آن است که متغیرهای تولید ناخالص داخلی کشور ایران، تولید ناخالص داخلی کشورهای عضو اتحادیه ی اروپا، فاصله ی جغرافیایی و نرخ واقعی ارز تاثیر معناداری بر واردات محصولات کشاورزی کشور از اتحادیه ی اروپا دارند
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_AGEC-4-3_002 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/763110/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شمس الدینی، اسماعیل و مقدسی، رضا و صدرالاشرافی، مهریار،1389،بررسی عوامل موثر بر جریان های تجاری میان ایران واتحادیه ی اروپا (مطالعه ی موردی: بخش کشاورزی)،https://civilica.com/doc/763110
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، شمس الدینی، اسماعیل؛ رضا مقدسی و مهریار صدرالاشرافی)
برای بار دوم به بعد: (1389، شمس الدینی؛ مقدسی و صدرالاشرافی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی اقتصادی طرح پرورش شترمرغ در کشور
- سرمایه گذاری و هزینه های تعدیل در بخش کشاورزی ایران
- بهره وری کل عوامل تولید جو در استان فارس
- تحلیل بهره وری اقتصادی عوامل مؤثر در تولید شیر در گاوداری های استان فارس
- بررسی اقتصادی کاربرد آب شور در مزارع گندمکاری استان گلستان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- چالش ها و راهکارهای رونق تولید در سال ۱۳۹۸ (۷ . بخش کشاورزی)
- روش های اکتشافی منابع انرژی زمین گرمایی : به همراه معرفی ریسک های اکتشاف و مطالعات موردی
- بررسی اقتصادی تولید پنبه در ایران
- الگوی کشت بهینه؛ پیش نیاز کشاورزی پایدار و امنیت غذایی
- بررسی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور (۲۲ . بخش کشاورزی و منابع طبیعی)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.