سال انتشار: 1388
محل انتشار: چهارمین کنفرانس تخصصی پایش وضعیت و عیب یابی
کد COI مقاله: CMFD04_104
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 3,163
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تشخیص عیب عدم هم محوری روتور و استاتور در موتورهای القایی سه فاز با استفاده از تحلیل تبدیل فوریه جریان استاتور
چکیده مقاله:
موتورهای القایی در نیروگاهها و صنایع مختلف از جمله صنعت گاز کاربرد زیادی داشته و معمولاً وظیفه مهم و حساسی را به عهده دارند، به همین دلیل خروج ناگهانی و بدون برنام هریزی آنها خسار تهای سنگین مالی به همراه خواهد داشت. به دلیل ساده بودن نمونه برداری از ولتاژها و جریانهای استاتور و در دسترس بودن حسگرهای لازم برای اندازه گیری, استفاده از این سیگنالها مناسب به نظر می رسد. روش بررسی جریان و ولتاژ استاتور یکی از مناسبترین روشهای تشخیص خطاهای متداول روتور و استاتور در موتورهای القایی هم از لحاظ فنی و هم از لحاظ اقتصادی میباشد. عمده خطاهایی که در موتورهای القایی به وجود می آید، مشکلات مکانیکی می باشد که سهم عمده آن منجر به عدم هم محوری در موتورها میگردد. در این مقاله خطاهای مختلف عدم هم محوری موتور نمونه شبیه سازی گردیده و سپس با استفاده ابزار تحلیل FFT سیگنال جریان استاتور ، به تشخیص این خطا پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
موتور القايي، عدم هم محوري، تحليل فوريه، تشخيص خطا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/76234/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهمنی، حسین و عباس زاده، کریم،1388،تشخیص عیب عدم هم محوری روتور و استاتور در موتورهای القایی سه فاز با استفاده از تحلیل تبدیل فوریه جریان استاتور،چهارمین کنفرانس تخصصی پایش وضعیت و عیب یابی،تهران،،،https://civilica.com/doc/76234
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1388، بهمنی، حسین؛ کریم عباس زاده)
برای بار دوم به بعد: (1388، بهمنی؛ عباس زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- تأثیر ناهمگنی فاصله هوایی بین روتور و استاتور بر روی طیف فرکانسی سیگنال جریان استاتور و شناسایی آن توسط آنالیز جریان موتور (MCSA)(1393)
- تأثیر بار بر روی طیف فرکانسی سیگنال جریان موتور هنگام خطای ناهمگنی فاصله هوایی توسط آنالیز جریان موتور (MCSA)(1393)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مروری بر موتورهای الکتریکی مورد استفاده در خودروهای برقی
- شبیه سازی، آنالیز خطا و بهینه سازی عملکرد فیلتر کالمن یک نوع رادار ردیاب
- تشخیص عیب ناهم محوری در موتورهای القایی با استفاده از روش آنالیز سیگنال مربع جریان
- بررسی روشهای تشخیص خطا در ماشینهای القایی
- تشخیص خطای شکستگی میله های روتور در موتور القایی قفس سنجابی به کمک شبکه عصبی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهینه سازی استوانه كامپوزیتی تحت اثر ارتعاش تصادفی
- ریز ربات های هوایی تكبال الهام گرفته شده از طبیعت
- مدل سازی و پیش بینی رفتار سیلان آلیاژ Mg-4Sn در تغییر شكل گرم توسط روش های شبكه مصنوعی و منطق فازی
- تشخیص و جبران سازی عیب در ربات های صنعتی مبتنی بر پایش وضعیت
- بررسی تاثیر هندسه بر توزیع تنش و ضریب شدت تنش یك صفحه با ترك لبه ای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.