سال انتشار: 1396
محل انتشار: کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: MAACONF03_150
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 4,321
فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و رتبه بندی عوامل تاثیرگذار بر موفقیت استارت آپ ها
چکیده مقاله:
تحقیق حاضر به شناسایی و اولویتبندی عوامل تاثیرگذار بر موفقیت استارت آپ ها پرداخته است که بدین منظور عوامل موثر در 6 دسته کلی طبقه بندی شده اند. به جهت دستیابی به نتیجه، با روش نمونه گیری تصادفی ساده از جامعه آماری شامل خبرگان فعال در حوزه استارت آپ و توزیع پرسشنامه به تعداد 56 نفر و تحلیل پاسخها با استفاده از روش تاپسیس؛ اولویت بندی معیارهای هر دسته صورت پذیرفت که با توجه به نتایج حاصله؛ در بخش استراتژی و سیاستگذاری مهمترین عوامل عبارت بودند از: ریسکپذیری و توانایی انعطاف، خلق ایده و ایدهپردازی و تمرکز نوع خدمت و عدم پراکندگی محصولات و خدمات. در بخش نیروی انسانی کارآمد مهمترین عوامل عبارت بودند از: وجود ساختار سازمانی مدرن، بهره گیری از تیم قوی برای مذاکره و توانایی مدیریت بحران و سرعت در تصمیمگیری. در بخش زیرساخت فنی و فرهنگی مهمترین عوامل شامل افزایش سطح رفاه جامعه، شناسایی محدودیت ها و حساسیت های فرهنگی- اجتماعی، سیاسی و فناوری و بعد از آن رویکردهای توسعه ای و حوزه های مورد حمایت دولت شناخته شد. در بخش شاخص های مالی و بودجه مهمترین عوامل به ترتیب قیمت گذاری رقابتی، بهره گیری از جریان مالی متعدد و کاهش هزینه های سازمانی و عدم تجملگرایی شناسایی شد و در بخش بازاریابی و فروش مهمترین عوامل به ترتیب بازاریابی دیجیتالی، ویروسی و مدیریت شبکههای اجتماعی، انتخاب بستر فعالیت مناسب (سایت، اپلیکیشن و...) و انتخاب اسم و لوگوی مناسب تشخیص داده شد. در بخش آخر، شاخص های رضایت مشتری، مهمترین عوامل شامل داده کاوی و تحلیل رفتار مشتری، تمرکز بر ایجاد وفاداری در مشتری و بهبود مستمر سطح کیفی محصولات و خدمات تعریف شد. در مورد اولویت بندی میان 6 دستهی اصلی، به ترتیب زیر ساخت فنی و فرهنگی، شاخص های استراتژی و سیاستگذاری و رضایت مشتری بیشترین میزان اهمیت را به خود اختصاص داده اند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MAACONF03_150 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/761360/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مهدیان، یاسمن و عالیخانی، علی و نیکقدم حجتی، ساناز،1396،شناسایی و رتبه بندی عوامل تاثیرگذار بر موفقیت استارت آپ ها،کنفرانس ملی پژوهش های نوین در مدیریت و حسابداری،اصفهان،https://civilica.com/doc/761360
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، مهدیان، یاسمن؛ علی عالیخانی و ساناز نیکقدم حجتی)
برای بار دوم به بعد: (1396، مهدیان؛ عالیخانی و نیکقدم حجتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استارتاپ ها و تاثیر آن بر اقتصاد کشور
- شناسایی مولفه های کلیدی بر موفقیت استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان
- شناسایی و بررسی عوامل کلیدی موفقیت استارت آپ ها با رویکرد تحلیل و توسعه گزینه های استراتژیک (سودا)
- مقایسه مدل های کسب وکار به عنوان کلیدی ترین عامل در موفقیت استارتآپ ها
- شناسایی عوامل تاثیر گذار بر بقای استارتاپ با بررسی نقش تعدیل گری سرمایه انسانی (مورد مطالعه: استارتاپ های دیجی کالا، بامیلو، دیوار و شیپور)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.