سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CEUCONF05_246
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 198
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عیب یابی و پایش سلامت سازه صفحه ای با استفاده از الگوریتم ژنتیک و الگوریتم اجتماع ذرات توسط آنالیز مودال
چکیده مقاله:
وقوع خرابی در تمام سیستم های سازه ای در طول عمر سازه امری اجتناب ناپذیر می باشد و بایستی هرچه سریع تر شناسایی شده و اصلاح گردد. در این مطالعه عیب یابی سازه صفحه ای مورد بررسی قرار گرفته که برای این امر از روش های شناسایی الگوریتم ژنتیک(GA) و الگوریتم بهینه سازی اجتماع ذرات(PSO) بهره گرفته شده است. خرابی به صورت کاهش در سختی المان های سازه تعریف و تابع هدف نیز بر اساس تغییرات تابع پاسخ فرکانسی در نظر گرفته شد. پس از مدلسازی یک سازه صفحه ای در نرم افزار انسیس سناریوهای مختلف خرابی در مدل اعمال و توابع پاسخ فرکانسی مربوط به هر سناریو برداشت شد سپس این توابع پاسخ فرکانسی در این مرحله به عنوان ورودی به کدهای المان محدود نوشته شده در نرم افزار متلب داده شد. سپس الگوریتم ژنتیک و الگوریتم اجتماع ذرات بر اساس مکانیزم کدنویسی شده و تحلیل مودال نسبت به تعیین محل و شدت خرابی های اعمالی بکار گرفته شدند. نتایج بدست آمده بیانگر عملکرد صحیح این دو الگوریتم در تعیین محل و شدت خرابی می باشند.
کلیدواژه ها:
خرابي ، عيب يابي ، الگوريتم ژنتيك، الگوريتم اجتماع ذرات، صفحه، تحليل مودال
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/760140/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عبادی، بابک و ایزدی، احمد،1396،عیب یابی و پایش سلامت سازه صفحه ای با استفاده از الگوریتم ژنتیک و الگوریتم اجتماع ذرات توسط آنالیز مودال،پنجمین کنفرانس ملی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/760140
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، عبادی، بابک؛ احمد ایزدی)
برای بار دوم به بعد: (1396، عبادی؛ ایزدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه روشی جدید برای شناسایی گره های فعال و تاثیرگذار در شبکه های اجتماعی
- ارائه چارچوب و استاندارد سازی تبلیغات الکترونیکی جهت جذب مشتری در تجارت ایران
- روش های پایش سلامتی سازه ( Structural Health Monitoring - SHM ) و بررسی مقایسه ای کاربرد موثر آنها در حفاظت از ساختمان ها در طول عمر مفیدشان
- پایش سلامت سازه و لزوم اجرای آن در سازه کشتی ها
- روشهای حفظ حریم خصوصی درشبکه های اجتماعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.