سال انتشار: 1382
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران
کد COI مقاله: ICCE06_048_0679508976
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,355
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهینه سازی کنترل فعال سازه توسط شبکة عصبی
چکیده مقاله:
در این اواخر سیستم های کنترل سازه متعددی ابداع شده که از جمله آنها می توان به میراگرهای فعال و نیز دستگاههای فعال آیرودینامیک و سیستمهای هیدرولیکی برای کاهش پاسخهای دینامیکی سازه ها و نیز فراهم نمودن تسهیلاتی برای مقابله با لرزه های سازه و بارهای ناشی از آن اشاره کرد . در این میان سیستمهای کنترل فعال و نیمه فعال ، مبتنی بر سازه با سختی متغیر بعنوان عملی ترین حالت بنظر می رسد . در طی این روند ، مسئلة بسیار مهم ، یافتن سختی مناسبی است که بتواند موجب کمتر شدن پاسخ سازه در مقابل نیروهای وارده گردد . به زبان ساده تر می توان گفت که هدف ، بهینه سازی سختی سازه به هنگام وارد شدن نیروهای دینامیکی به منظور کاهش دادن هر چه بیشتر تغییر مکان ناشی از تاثیر نیروهای خارجی به سازه است . از جمله مباحث بسیار مهم در سیستم های کنترل فعال موضوع “ تأخیر زمانی “ ( Time Delay ) یا تفاوت زمان بین لحظه دریافت اطلاعات توسط سنسورها و زمان اعمال نیروی کنترل بر سازه است که می تواند حتی سبب ناپایداری سیستم نیز گردد . بنابراین سعی بر این است که تاخیر زمانی ایجاد شده در سیستم را تا حد امکان کاهش دهیم تا سیستم کنترل فعال بتواند وظیفة خود را بخوبی انجام دهد و موثر واقع شود.استفاده از روش شبکه های عصبی بعنوان وسیله ای برای کاهش تأخیر زمانی مدتی است که مورد توجه محققین قرارگرفته است. در این مبحث نیز سعی شده که با استفاده از شبکه های عصبی این تاخیر زمانی را برای برآورد سختی مطلوب از میان برداریم . بدین صورت که از این شبکه ها برای برآورد سختی مطلوب استفاده کرده ایم
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCE06_048_0679508976 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/760/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سینایی، علی و حجازی، فرزاد،1382،بهینه سازی کنترل فعال سازه توسط شبکة عصبی،ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران،اصفهان،https://civilica.com/doc/760
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، سینایی، علی؛ فرزاد حجازی)
برای بار دوم به بعد: (1382، سینایی؛ حجازی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- شبکه های مصنوعی در بهینه سازی خرپاها _ " علی ...
- کاربرد شبکه های عصبی در کنترل سازه ها توسط جرم ...
- تئوری و روشهای محاسبه دینامیک سازه . " ماریو پاز ...
- Ghaboussi. J.. and .loghataie 1995 0Active control of structures using ...
- j.Gluck & y.Ribakov _ Semi-Active friction system with amplifying braces ...
- Kramer, M. A. (1991).، Nonlinear principal cOmponent analysis using autoas ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- سیستم های کنترل مکانیکی با رویکرد فازی(1395)
- سیستم های کنترل مکانیکی با رویکرد فازی(1395)
- سیستم های کنترل مکانیکی با رویکرد فازی(1395)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 3 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مدل ها و روشهای تخصیص منابع در محاسبات ابری
- مقایسه اختلالات روانی و روش های مقابله ای در نوجوانان مبتلا به صرع و نوجوانان عادی در شهر اهواز در سال 1391
- مروری بر روشهای تخصیص منابع در محاسبات ابری با هدف کاهش زمان
- بررسی نقش بازی های رایانه ای بر روی پرخاشگری و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان راهنمایی پسر مدارس راهنمایی لارستان
- پیش بینی افسردگی براساس نشخوار فکری و باورهای غیر منطقی در دانشجویان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.