سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: TESCONF01_075
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 451
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله همسویی با پیشرفت تکنولوژی در انقلاب چهارم صنعتی
چکیده مقاله:
آنچه که تحولات دانشی ایجاد می کنند و مدل های مختلفی که از پیشرفت نشان می دهند می توان تصور دنیایی با ساختارهای مختلف کرد اینکه هر نوع پدیده و فرآیندی به شکلی تحول یافته قابل اجرا باشد لذا می توان پذیرفت که با این پیشرفت علم و تلاش انسان ها در راستای بکارگیری دانش انقلاب و تحولی عظیم در راه است همچنانکه مدلی از این تغییرات در حال حاضر قابل مشاهده است پس تصور دنیای هوشمند در حال واقعی شدن است و آنچه صرفا فکر و تخیل بود در حال تبدیل شدن به جهانی است که فردای ما را شکل می دهد . مسیری از تحول که در گذشته وجود داشته به مرحله ای از تکامل رسیده که انقلاب چهارم صنعتی نامیده می شود استفاده از اینترنت اشیا ، هوش مصنوعی ، ربات های دارای هوش ارتباطی ، تعاملات پیشرفته در فضای مجازی ، ابزارهای پیشرفته قابل تعامل و ارتباط با انسان ، ابزارهای متنوع هوشمند با کاربردهای گوناگون در علم و صنعت های مختلف ... و مواردی که در آینده رشد دانش بشری قابل کشف هستند از این رو بودن در دنیایی با این دامنه تغییر و پیشرفت که در حال شکل گیری است نیازمند آگاهی و برنامه ریزی لازم است تا در این مسیر جهانی همسو با تحولات فعالیت نماییم و در ساخت کشور و جهانی مدرن مشارکت نماییم .
کلیدواژه ها:
انقلاب چهارم صنعتي ، تكنولوژي ، هوشمندسازي ، علم ، جامعه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/748409/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صابری، علی،1396،همسویی با پیشرفت تکنولوژی در انقلاب چهارم صنعتی،کنفرانس ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم و مهندسی، برق و کامپیوتر و IT،تهران،،،https://civilica.com/doc/748409
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، صابری، علی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1396، صابری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- فرصتها و چالش های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی در عملیات و بازاریابی
- کارخانجات هوشمند مبتنی بر انقلاب صنعتی چهارم
- انقلاب صنعتی چهارم و الگوی پیشرفت صنایع کشور
- آسیب پذیری های امنیتی سیستم های سایبر- فیزیکی
- بخش بندی تامین کنندگان: مروری بر مفاهیم و مدلها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.