سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: EPCPSUM01_037
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 627
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نقش سکونتگاههای غیررسمی و حاشینه نشینی بر میزان آسیب های اجتماعی
چکیده مقاله:
پدیده حاشیه نشینی در اکثر کلانشهرهای کشور وجود دارد و کشورهای در حال توسعه نیز با این پدیده مواجه هستند.امروز در مناطق حاشیه نشین تهران می بینیم که افراد با فرهنگ های مختلف حتی از استان های دیگر وارد تهران شده اند و در یک محله و منطقه با هم زندگی می کنند و بسیاری از نقاط حاشیه ای کلان شهر تهران آنقدر گسترش یافته اند که به بافت شهر متصل شده اند. از طرفی به دلیل رشد بی برنامه، این مناطق از نظر معماری ساخت و سازهای مناسبی ندارند و این درحالی است که اینگونه ساخت و سازها علاوه بر نازیبا کردن چهره و منظر شهر، جان شهروندان را به خطر انداختن می اندازند. گسترده بودن حاشیه نشینی در حاشیه شهرها موجب بروز بیشتر ناهنجاری ها، آسیب ها و معضلات اجتماعی در شهرها می شود که بیشتر این حاشیه نشینان به دلیل عدم توان اقتصادی، گرفتار افراد سودجو و به آسیب های اجتماعی گرفتار می شوند که رفع مشکلات و آسیب های حاصل از حاشیه نشینی هزینه های بسیاری را به دنبال دارد و این امر موجب ناامنی، آلودگی های محیطی و مشکلات متعددی برای کلان شهر تهران شده است. بنابراین چهره نامطلوب شهر، پایین بودن سطح بهداشت عمومی و سلامت، مسکن های غیر قابل اطمینان در قبال حوادث طبیعی و افزایش بزه کاری از پیامدهای حاشیه نشینی است که همت تمام مسیولان را می طلبد که دست در دست هم دهند و از گسترش این معضل جلوگیری کنند. در این راستا در پژوهش حاضر به بررسی نسبت حاشیه نشینی با آسیبهای اجتماعی در شهر تهران پرداخته و تلاش دارد ضمن تحلیل چند بعدی این مسیله، به معرفی سیاستها و راهبردهای اجرایی به منظور پیشگیری از انحرافات اجتماعی در مناطق حاشیه نشینی با استفاده از مدل تحلیلی swot بپردازد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا EPCPSUM01_037 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/745631/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مصطفی پور، امید،1397،بررسی نقش سکونتگاههای غیررسمی و حاشینه نشینی بر میزان آسیب های اجتماعی،اولین همایش بررسی چالش ها و ارائه راهکارهای نوین مدیریت شهری،تهران،https://civilica.com/doc/745631
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مصطفی پور، امید؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، مصطفی پور؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پوشش های خودترمیم شونده و بررسی عملکرد آنها در کنترل خوردگی
- بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
- نقش برنامه ریزی شهری در مدیریت بحران شهری
- بررسی قوانین و سیاستهای زمین شهری پس از انقلاب اسلامی ایران
- تاثیر مدیریت در مراحل بحران بر امنیت شهری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.