سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: MDCONF02_065
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 230
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر کاربرد کودهای آلی روی برخی خواص فیزیکی خاک
چکیده مقاله:
به منظور بررسی تاثیر کاربرد کمپوست زباله شهری و کود دامی ( گاوی و گوسفندی ) روی برخی از خصوصیات فیزیکی خاک، آزمایشی در چارچوب طرح کاملا تصادفی با 15 تیمار و در 3 تکرار در سال 1396 - 1395 در مزرعه پژوهشی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اجرا گردید. تیمارهای کودی شامل T1 : تیمار شاهد ( بدون کاربرد کود آلی و کود شیمیایی)، T2 : تیمار کودشیمیایی که در آن عناصر N ، P ، K به ترتیب به میزان 250 ، 100 و 100 کیلوگرم در هکتار به ترتیب از منبع اوره ، سوپرفسفات تریپل و سولفات پتاسیم، T3 : 15 تن کمپوست زباله شهری در هکتار، T4 : 15 تن کود گوسفندی در هکتار، T5 : 15 تن کود گاوی در هکتار، T6 : 30 تن کمپوست زباله شهری در هکتار، T7 : 30 تن کود گوسفندی در هکتار، T8 : 30 تن کود گاوی در هکتار، T9 : 15 تن کمپوست زباله شهری در هکتار + 15 تن کود گوسفندی در هکتار، T10 : 15 تن کمپوست زباله شهری در هکتار + 15 تن کود گاوی در هکتار، T11 : 60 تن کمپوست زباله شهری در هکتار، T12 : 60 تن کود گوسفندی در هکتار، T13 : 60 تن کود گاوی در هکتار، T14 : 30 تن کمپوست زباله شهری در هکتار + 30 تن کود گوسفندی در هکتار، T15 : 30 تن کمپوست زباله شهری در هکتار + 30 تن کود گاوی در هکتار بود. خصوصیات فیزیکی خاک شامل جرم مخصوص حقیقی ( ρs ) ، جرم مخصوص ظاهری ( ρb ) و تخلخل کل ( f ) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد کاربرد کمپوست زباله شهری و کود دامی ( گاوی و گوسفندی ) در خاک باعث افزایش معنی دار تخلخل کل و کاهش معنی دار جرم مخصوص ظاهری در مقایسه با تیمار شاهد گردید. جرم مخصوص حقیقی تفاوت معنیداری نداشته اما کاربرد کمپوست زباله شهری و کود دامی (گاوی و گوسفندی) در خاک باعث کاهش آن در مقایسه با تیمار شاهد می شود، که در این رابطه تآثیر کمپوست زباله شهری نسبت به کود دامی بیشتر بوده است.
کلیدواژه ها:
كمپوست زباله شهري، كود دامي، خصوصيات فيزيكي خاك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/742862/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:داداشی، ساناز و قاجار سپانلو، مهدی و میرنیا، سید خلاق،1397،تاثیر کاربرد کودهای آلی روی برخی خواص فیزیکی خاک،دومین همایش ملی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/742862
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، داداشی، ساناز؛ مهدی قاجار سپانلو و سید خلاق میرنیا)
برای بار دوم به بعد: (1397، داداشی؛ قاجار سپانلو و میرنیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر کاربرد کودهای آلی در بهبود ویژگی های خاک
- کاربرد کمپوست در کشاورزی
- تاثیر کاربرد کودهای آلی روی برخی خواص شیمیایی خاک
- بررسی اهمیت ونقش ید درزندگی انسان ومحیط زیست و روشهای اندازه گیری آن
- بررسی تاثیر کودهای زیستی نانو و آلی بر خصوصیات بیولوژیکی و شیمیایی خاک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- فاکتورهای موثر در آب برای پرورش ماهی
- آشنایی با تالاب زریوار و خصوصیات زیستی آن
- بررسی تنوع ژنتیكی برخی گونه های زعفران ایران با استفاده ازخصوصیات کروموزومی
- پیش بینی قیمت سهام شرکت های کشاورزی در بورس اوراق بهادار تهران (مطالعه موردی شرکتهای صنعت زراعت و خدمات وابسته)
- اصول کلی برگذاری مزایده در شهرداری (حوزه خدمات شهری)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.