سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CONFMT01_233
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 603
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه تاثیرات ضد متاستازی عصاره پوست انار بر سلول های سرطانی پستان
چکیده مقاله:
درمان رایج برای سرطان پستان سه گانه منفی((Triple negative breast cancer=TNBC ، شیمی درمانی غیرهدفمند است که برای بیمار بسیار تهاجمی و سمی می باشد. بنابراین شناخت رویکردهای درمانی امن تر و موثرتر یکی از ضروریات در این حوزه می باشداخیرا. گیاهان دارویی مورد توجه قرار گرفته اند. انار گیاهی است که به عنوان آنتی اکسیدان معرفی شده است اما تاثیرات ضد متاستازی آن شناخته نشده است. از آنجا که مرگ و میرهای ناشی از TNBCعمدتا ناشی از متاستاز می باشد، لذا در مطالعه حاضر تاثیرات پوسته انار بر مهاجرت سلولهای TNBC مورد بررسی قرار گرفت. همچنین به منظور شناخت مکانیسم این تاثیر، بیان نشانگرهای تغییر از حالت اپی تلیالی به مزانشیمی (EMT) که عامل مهمی در متاستاز سلولهای سرطانی هستند مورد بررسی قرار گرفتند. به این منظور سلولهای 231؛MDA-MB که به عنوان مدلی از TNBC هستند، با غلظتهای مختلف عصاره پوسته انار تیمار شدند. به منظور حذف تاثیر آپوپتوز بر نتایج بررسی مهاجرت سلولی، تست آپوپتوز به روش فلوسایتومتری با استفاده از رنگ آمیزی دوگانه Annexin V/PI انجام گرفت. روش Wound healing به منظور تعیین میزان مهاجرت سلولها مورد استفاده قرار گرفت. علاوه بر آن به منظور تعیین میزان بیان همچنین ژنهای دخیل در EMT ،از تکنیک Real time PCR استفاده شد. عصاره پوسته انار به میزان قابل ملاحظه ای میزان مهاجرت سلولهای زنده را کاهش داد. علاوه بر آن کاهش معنی دار بیان ZEB1، Vimentin در سلولهای TNBC بعد از تیمار با عصاره پوسته انار مشاهده شد. به نظر می رسد که رویکردهای درمانی ترکیبی متشکل از داروهای شیمی درمانی و داروهای گیاهی نظیر عصاره پوسته انار می توانند روش موثرتری در درمان سرطان پستان باشند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CONFMT01_233 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/740311/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدیان کیا، نغمه و باقری، مهدی و فضلی، مژگان و سعیدنیا، سارا،1396،مطالعه تاثیرات ضد متاستازی عصاره پوست انار بر سلول های سرطانی پستان،کنفرانس بین المللی علوم کشاورزی، گیاهان دارویی و طب سنتی،مشهد،https://civilica.com/doc/740311
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، احمدیان کیا، نغمه؛ مهدی باقری و مژگان فضلی و سارا سعیدنیا)
برای بار دوم به بعد: (1396، احمدیان کیا؛ باقری و فضلی و سعیدنیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نگرشی بر انواع و مکانیسم عمل آنتی اکسیدان ها
- بررسی کار آمدی تست های تشخیص وجود تقلب مواد خنثی کننده و دترجنت در شیر خام
- مروری بر تقلبات احتمالی در شیر و روشهای تشخیص آن
- شناسایی و بررسی اجزا تشکیل دهنده اسانس و عصاره گیاه دارویی گزنه Urtica dioicaو اثرات فارماکولوژیکی آن
- اثر آنتی اکسیدانی اسانس زیره سیاه (Carum carvi L.) در کیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- غلظت کرم، کادمیوم، و سرب در برخی سبزیجات جنوب شهر تهران در نتیجه آبیاری با پسابهای شهری و صنعتی خاکهای این منطقه
- چشم اندازهای صنعتی زیست فناوری گیاهی
- بررسی فراورده های قابل استحصال از پوست درختان
- اولین شبکه اطلاع رسانی تخصصی صنایع غذایی و کشاورزان در ایران «ایران فود»
- نقش تحقیقات در کاهش ضایعات میوه گلابی با استفاده از کلرور کلسیم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.