سال انتشار: 1396
محل انتشار:
نخستین کنفرانس ملی فرماندهی عملیات اطفای حریق
کد COI مقاله: NCFFC01_009
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 388
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیش بینی زمان وقوع جوشش در آتش سوزی مخازن بعنوان یکی از چالش های اساسی فرماندهی حادثه- مطالعه مروری
چکیده مقاله:
آتش سوزی های مخازن نفتی یکی از فراوان ترین حوادث صنعت نفت میباشد که عمدتا خسارت های زیادی را در پی دارند. اطفاء این آتش سوزیهای بزرگ، نسبتا سخت و نیازمند آب/ فوم فراوان بوده و اغلب ساعت ها به طول می انجامد. در این موارد پدیده جوشش در طول حریق میتواند واقع گردد که اندازه شعله ها و نواحی که تحت دمای تابشی قرار دارند را افزایش داده؛ بنابراین پتانسیل پیامدهای اتفاق را افزایش میدهد. از این رو اطفاء بموقع و با کمترین خسارت حریق مخازن مایعات نفتی زمانی محقق میشود که با یک طرح حریق از پیش تعریف شده آغاز شود و اطلاعات مهمی در مورد زمان وقوع جوشش دردسترس فرمانده حادثه باشد. از این رو پیش بینی زمان وقوع جوشش در مخازن هیدروکربنی یکی از چالشهایی است که فرماندهان حادثه در زمان انجام عملیات اطفا حریق با آن مواجه میباشند. از آنجایی که جنبه مهم در مورد جوشش پیش بینی زمان وقوع آن میباشد تا فرماندهان حادثه تصمیم به موقع اتخاذ نمایند، لذا در این مطالعه، حوادث آتش سوزی مخازنی که با جوشش همراه بوده اند مورد مرور قرار گرفته و روشهای پیش بینی زمان وقوع جوشش مورد بحث واقع شده است و پیشنهادات کاربردی برای کمک به پیش بینی بموقع جوشش در آتش سوزی مخازن نفتی ارایه شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCFFC01_009 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/737981/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، عمران و تابان، ابراهیم و نقوی کنجین، زهرا و عمادی، داود،1396،پیش بینی زمان وقوع جوشش در آتش سوزی مخازن بعنوان یکی از چالش های اساسی فرماندهی حادثه- مطالعه مروری،نخستین کنفرانس ملی فرماندهی عملیات اطفای حریق،تهران،https://civilica.com/doc/737981
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، احمدی، عمران؛ ابراهیم تابان و زهرا نقوی کنجین و داود عمادی)
برای بار دوم به بعد: (1396، احمدی؛ تابان و نقوی کنجین و عمادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی خنک کاری پره های توربین گاز E3 با استفاده از نرم افزار ANSYS-CFX
- انرژی های تجدید پذیر،راهکاری اساسی برای برون رفت از اقتصاد متکی به درآمدهای نفتی
- بررسی شکل دهی قطعه مخروطی در فرآیند نوین کشش عمیق هیدرودینامیکی با فشار شعاعی و جریان سیال روبه داخل
- مروری بر ایمنی حریق ساختمان و رفتار انسان در زمان آتش سوزی
- مقایسه روش ها و مدل های گوناگون خنک کاری پرههای توربین گاز
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر پرگابالین بر جلوگیری از فاسیکولاسیون و درد عضلانی ناشی از سوکسینیل کولین
- بررسی ارتباط هلیکو باکتر پیلوری در دستگاه گوارش با بهبود علائم بالینی کوله لیتیازیس بعداز کوله سیستکتومی
- مقایسه تاثیر تزریق موضعی بوپیواکائین و سولفات منیزیوم با روپیواکائین و سولفات منیزیوم بر دردبعد از عمل در بیماران تحت جراحی لامینکتومی مهره کمری با بیهوشی عمومی
- مقایسه مپریدین و سوفنتانیل اینتراتکال برای جلوگیری از لرز در اعمال جراحی ارتوپدی اندام تحتانی تحت بی حسی نخاعی
- استفاده کار آمد از پهپادها در مدیریت بحران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.