سال انتشار: 1396
محل انتشار: پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران
کد COI مقاله: SSCI15_075
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 167
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثرکاربرد بیوچار بر روی همدمای جذب کادمیوم در خاک اسیدی
چکیده مقاله:
بیوچار محصول کنترل شدهی زیست توده میباشد که قادر به اصلاح خاک های آلوده به فلزات سنگین و نیز بهبود خصوصیاتفیزیکی ، شیمیایی و بیولوژیکی خاک است.این تحقیق با هدف بررسی جذب کادمیوم از خاک اسیدی توسط بیوچار کاه نخود وبیوچار کاه نخود غنی شده با اسید سیتریک ، تعیین ایزوترم های جذب مناسب بر روی بیوچار کاه نخود انجام شد. بیوچار با دارابودن لیگاندهای آلی میتواند با فلزات سنگین کمپلکس هایی ایجاد کرده و باعث جذب فلزات سنگین (کادمیوم) شود. نتایج بهدست آمده از این تحقیق نشان داد که جذب کادمیوم توسط بیوچار کاه نخود غنی شده نسبت به بیوچار کاه نخود بیشترینظرفیت جذب را داشت و در بین ایزوترم های جذب، با معادله ایزوترم فروندلیچ داده های آزمایش جذب کادمیوم بهتر برازششده است (R(2)> 0/95). همچنین نتایج نشان داد که بیوچار کاه نخود می تواند به عنوان جایگزینی ارزان و کم هزینه برایجاذب های تجاری در حذف کادمیوم از خاک و آب به کار گرفته شود.
کلیدواژه ها:
بیوچار، فلزات سنگین، خاک اسیدی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/729532/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحیمی، قاسم و نظری، ستاره و خادمی جلگه نژاد، ابوالفضل،1396،اثرکاربرد بیوچار بر روی همدمای جذب کادمیوم در خاک اسیدی،پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/729532
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، رحیمی، قاسم؛ ستاره نظری و ابوالفضل خادمی جلگه نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1396، رحیمی؛ نظری و خادمی جلگه نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- بررسی انواع کوره های رایج در صنعت
- مروری بر قوانین بین المللی آب
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
- اثرات تغییر اقلیم بر منابع آب کشور
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- محور مقاله: گرد و غبار، مسائل زیست محیطی و مهار آن- بررسی کارایی مطلق تله های رسوب گیر ریزگرد مخروطی جدید
- محور مقاله: بیولوژی خاک و کودهای زیستی- بررسی تاثیر باکتریهای محرک رشد بر برخی شاخص های تغذیه ای گندم تحت کشت گلخانه
- محور مقاله: شیمی خاک- جذب و تخریب متیلن بلو در یک خاک لوم شنی متاثر از کاربرد همزمان نانوذرات دی اکسید تیتانیوم و بیوچار کود دامی
- محور مقاله: شیمی خاک- بررسی اثر بیوچار کود دامی بر جذب متیلن بلو در یک خاک غیر آهکی در حضور اشعه فرابنفش و نور مرئی
- محور مقاله: حاصل خیزی خاک، تغذیه گیاه و کشت گلخانه ای- عکس العمل عملکرد و اجزای عملکرد پنبه به مصرف خاکی کود پتاسیم در غرب استان گلستان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.