سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: NCCG05_050
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 167
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اختلالات مالی و نقش آن بر سلامت روان
چکیده مقاله:
پرواضح است که موضوع پول در زندگی افراد معمولا از اهمیت خاصی برخوردار است و می بینیم که در پی آن، مسایل و مشکلات اقتصادی در زندگی های کنونی به منبعی از استرس، اضطراب و پشیمانی تبدیل شده است، با وجود این به نظر می رسد در حوزه روان شناسی از پرداختن به این مسیله تا حدودی غفلت شده است. بنابراین مسیله اقتصادی جنبه های مختلف سلامت روان و کیفیت زندگی را تحت تاثیر قرار داده و باعث بروز و شیوع اختلالات مالی گردیده است. امروزه اختلالات مالی به سلامت روان افراد جامعه دارای تاثیرات چشمگیری است، هدف مطالعه حاضر معرفی و بررسی انواع اختلالات مالی و الگوهای مالی مخرب اعم از اختلال خرید اجباری، قماربازی، اعتیاد به کار، وابستگی مالی، ناتوانی نه گفتن و عدم جرات ورزیدن به لحاظ مالی، خیانت مالی، احتکار، سوءاستفاده عاطفی مالی و انکار مشکلات مالی است، که مانند دیگر اختلالات روان شناسی عامل تهدیدکننده برای سلامت روان محسوب می شود. پس می توان چنین عنوان نمود که درمان اختلالات مالی یک جهش علمی در حال رشد برای بهبود کیفیت زندگی و سلامت روان افراد است و گام ارزشمندی در حوزه مشاوره و روان درمانی، خانواده درمانی، برنامه ریزی های اقتصادی و جامعه شناسی محسوب می شود.
کلیدواژه ها:
اختلالات مالی، مشکلات اقتصادی، مالی، سلامت روان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/728265/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عکافیان، سمیه و ملکی ها، مرضیه،1395،اختلالات مالی و نقش آن بر سلامت روان،پنجمین همایش ملی روانشناسی ، مشاوره و مددکاری اجتماعی،خمینی شهر،،،https://civilica.com/doc/728265
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، عکافیان، سمیه؛ مرضیه ملکی ها)
برای بار دوم به بعد: (1395، عکافیان؛ ملکی ها)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- جایگاه زنان در اسلام و سبک زندگی اسلامی
- نقش زن و خانواده در جامعه و شکل گیری سبک زندگی ایرانی اسلامی
- مقایسه اثربخشی درمان فراشناختی با درمان شناختی، رفتاری بر اعتیاد اینترنتی در دختران
- بررس میزان شیوع اعتیاد به اینترنت در دانشجویان ایرانی: یک مطالعه موردی
- مطالعه مسایل روزمره زندگی براساس دیدگاه نمونه ای از جامعه معلمان روستایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی رابطه بین هوش هیجانی و پایستگی تحصیلی در دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی شهر اهواز
- رفتار درمانی دیالکتیکی و اضطراب
- بررسی رابطه بین محیط خانواده با پدیده اعتیاد
- بررسی مقایسه ای اهداف تعلیم وتربیت از دیدگاه ابن خلدون و افلاطون
- “The effect of cognitive-behavioral group therapy on quality of life of infertile women”
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.