سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: COMCONF05_061
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 101
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت انطباق خطوط انتقال در سیستم های قدرت تجدید ساختار یافته با استفاده ازT.C.S.C
چکیده مقاله:
در بازار رقابتی برق، شبکه انتقال بستر تبادل انرژی بین تولید کنندگان و مصرف کنندگان بوده و الز عوامل تاثیر گذار در بهره برداری مناسب و رونق این بازار میباشد. وقوع پرشدگی در شبکه انتقال، سبب ایجاد محدودیت در تبادل انرژی میگردد و باید به گونه ای این پرشدگی کاهش و یا برطرف شود. در سیستم تجدید ساختار شده، مدیریت پرشدگی بر عهده اپراتورمستقل سیستم (ISO) میباشد که این وظیفه را در کوتاه مدت با استفاده از قیمت گذاریهای گره ای و یا در بلند مدت با توسعه شبکه انتقال انجام میدهد. از انجا که ادوات FACTS سری بر روی پارمترهای موثر در عبور توان از خطوط انتقال تاثیرگذار هستند استفقاده از این ادوات برای مدیریت پرشدگی خطوط انتقالل مفید به نظر میرسند. در این مقاله برای بکارگیری ادوات FACTS جهت مدیریت پرشدگی، مواردی شامل نحوه مدلسازی ف میزان درصد جبران، مکان نصب مناسب و نحوه بازگشت سرمایه نصب لحاظ شده است. برای نحوه مدلسازی TCSC از روش تزریق توان و برای تعیین محل مناسب نصب از ترکیب روشهای بهای تراکم هر خط و اختلاف LMPهای شینهای دو سر یک خط استفاده شده است. همچنین برای مدیریت پرشدگی توام با بیشنه سازی رفاه اجتماعی و تعیین میزان درصد جبران TCSC در بازار هیبرید، از پخش بار بهینه (OPF) استفاده شده است. برای حل مسیله OPF از الگوریتم مورچگان بهره گرفته شده است .مطالعات عددی جهت بررسی تاثیر TCSC در مدیریت پرشدگی بر روی شبکه های قدرت 5 شینه و 14 شینه IEEE صورت گرفته و نتیجه بدست امده تحلیل و ارزیابی شده اند.
کلیدواژه ها:
پرشدگی شبکه انتقال ، اپراتورISO، ادوات FACTS، مدل TCSC، پخش بار بهینه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/725040/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نادعلی نژاددزفولی، رحیم و جعفری فر، محمد،1396،مدیریت انطباق خطوط انتقال در سیستم های قدرت تجدید ساختار یافته با استفاده ازT.C.S.C،پنجمین کنفرانس بین المللی مهندسی برق و کامپیوتر با تاکید بر دانش بومی،تهران،،،https://civilica.com/doc/725040
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، نادعلی نژاددزفولی، رحیم؛ محمد جعفری فر)
برای بار دوم به بعد: (1396، نادعلی نژاددزفولی؛ جعفری فر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهره برداری بهینه ریز شبکه با در نظر گرفتن اهداف اقتصادی زیست محیطی با الگوریتم زنبور عسل
- بهره برداری بهینه اقتصادی و زیست محیطی از ریز شبکه سیستم های قدرت
- مدیریت تراکم و بهبود پایداری ولتاژ سیستم قدرت با استفاده ازTCSC
- بهبود پایداری در سیستم های قدرت جهت جلوگیری از blackout با استفاده از pss و ادوات facts
- بررسی تاثیر خطای پنهان حفاظت دیستانس بر گسترش خاموشی در سیستم های قدرت و ارائه روشی برای کاهش ریسک خاموشی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدلسازی لیزر نقطه کوانتومی مبتنی بر کاواک فوتونیک کریستال
- طراحی دیکشنری توصیفی – تفکیکی با استفاده از نمایش تنک سریع
- بررسی امنیت و چالشهای حریم خصوصی در اینترنت اشیا
- ارائه ی راهکاری در سیستم تشخیص نفوذ به منظور کلاس بندی و کاهش حملات بااستفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین و بریچ
- بررسی مخاطرات امنیتی برای گوشی های تلفن همراه دارای سیستم عامل اندروید
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.