سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CAUE04_136
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 145
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و آنالیز نقاط تصادف خیز بر اثر عوامل انسانی و عوامل جاده ای در شبکه راه های اصلی استان کهگیلویه و بویراحمد (مطالعه موردی محور دهدشت- بهبهان)
چکیده مقاله:
مساله مود مطالعه در این تحقیق بررسی و آنالیز نقاط تصادف خیز بر اثر عوامل انسانی و عوامل جاده ای در شبکه راه های اصلی استان کهگیلویه و بویراحمد (مطالعه موردی محور دهدشت- بهبهان) می باشد. روش تحقیق از نوع همبستگی و روش گردآوری اطلاعات از نوع کتابخانه ای و میدانی و ابزار گرداوری اطلاعات پرسشنامه و فرم ها می باشد. در این مطالعه نقاط حادثه خیز از نکته نظر طرح هندسی، ابنیه و روسازی مورد بررسی قرار می گیرند. روش اجرای تحقیق بر اساس مراجعه به آمار دستگاه های اجرایی، پرسشنامه و بازدید میدانی می باشد. با استناد به آمارتصادفاتی که از اداره حمل و نقل استان کهگیلویه و بویراحمد گرفته شده است و با استفاده از مدلهای تصادفاتی چون تعداد تصادفات، شدت تصادفات، تعداد-نرخ و تعداد-شدت نقاط حادثه خیز به ترتیب اولویت کیلومترهای 10، 17، 16، تا 1، 23، 1، 12، 24، 2 بدست آمده است کیلومتر 10 پل و پیچ روستایی نهضت آباد پرحادثه ترین منطقه در محور دهدشت بهبهان است، دیگر نقاط پر سانحه پل و پیچ غریب کش و پیچ دره گرده محور برون شهری دهدشت بهبهان از دیگر نقاط حادثه خیز در این محور در سال های 1390 تا 1395 می باشند. مه ترین علل سانحه خیزی در این مقاطع: شعاع قوس نامناسب، شیب طولی، عدم وجود تجهیزات علایم هشدار دهنده کافی، عرض کم شانه راه، وجود شیب طولانی و پیچ های پی در پی، عدم روشنایی در شب و عدم دید کافی می باشد و در ادامه پیشنهاداتی ارایه گردید.
کلیدواژه ها:
جاده، تصادف، حادثه، عوامل انساني، عوامل جاده اي، دهدشت -بهبهان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/719291/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آرام، امیرارسلان و آرام، علی،1396،بررسی و آنالیز نقاط تصادف خیز بر اثر عوامل انسانی و عوامل جاده ای در شبکه راه های اصلی استان کهگیلویه و بویراحمد (مطالعه موردی محور دهدشت- بهبهان)،چهارمین کنفرانس ملی دستاوردهای اخیر در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/719291
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، آرام، امیرارسلان؛ علی آرام)
برای بار دوم به بعد: (1396، آرام؛ آرام)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی محور چهارباغ عباسی از منظر زیباشناسی با رویکرد توسعه پایدار
- تبیین دیدگاه های طراحی یادمانهای شهدای دفاع مقدس و مقابر مشاهیرایران
- معیار بهترین نوع پمپ در سامانه های انتقال و تصفیه خانه های آب و فاضلاب و ارائه ی راهکارهای لازم برای افزایش کارایی آن ها
- کیفیت نورطبیعی بر نحوه ادارک حسی فضاهای داخلی محیط های مسکونی
- بررسی نقش کالبد در بالا بردن تعاملات اجتماعی کودکان بی سرپرست
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.