سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اولویت بندی خلق مدیریت دانش با چارچوب نظریه نانوکا و تاکوچی براساس عوامل کلیدی موفقیت توسعه محصولات جدید با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره(مورد مطالعه واحد تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه اصفهان)

سال انتشار: 1396
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 786

فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MEUCONF02_226

تاریخ نمایه سازی: 29 فروردین 1397

چکیده مقاله اولویت بندی خلق مدیریت دانش با چارچوب نظریه نانوکا و تاکوچی براساس عوامل کلیدی موفقیت توسعه محصولات جدید با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره(مورد مطالعه واحد تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه اصفهان)

توسعه محصول جدید یکی از موضوعاتی است که امروزه توجه بسیاری از پژوهشگران، مشاوران و مدیران را به خود جلب کرده است. مطالعه حاضر با هدف اولویت بندی خلق مدیریت دانش با چارچوب نظریه نانوکا و تاکوچی براساس عوامل کلیدی موفقیت توسعه محصولات جدید با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره انجام گرفته است. این مطالعه از نوع کاربردی و پیمایشی است که در شش ماه اول سال 1395 انجام گرفت. در ابتدا از روش کتابخانه ای برای درک بهتر موضوع استفاده شد. همچنین با توجه به متدلوژی گسترش کارکرد کیفیت از پرسشنامه جهت دستیابی به نظرات خبرگان و از روش تحلیل سلسله مراتبی برای اولویت بندی نظرات در تکمیل جدول خانه کیفیت استفاده شد. جامعه آماری پژوهش شامل کلیه مدیران و کارکنان تیم توسعه محصول جدید مجتمع فولاد مبارکه اصفهان (100 نفر) بود، که اطلاعات لازم به صورت سرشماری و توسط دو پرسشنامه اجزای خلق دانش و عوامل کلیدی موفقیت توسعه محصول جمع اوری شد. همچنین به منظور جمع اوری اطلاعات پرسشنامه مقایسات زوجی، عوامل9گانه کلیدی موفقیت توسعه محصول از نظرات 25 نفر از مدیران خط تولید محصول جدید که بصورت نمونه گیری هدفمند غیرتصادفی انتخاب شده بودند، استفاده شد. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزارهای SPSS21 و Expert Choice11 استفاده گردید. نتایج حاکی از آن بود که اولویت بندی پنج مولفه اولیه عوامل کلیدی موفقیت توسعه محصول جدید به ترتیب عبارتست از: روانه سازی به موقع محصول به بازار، استفاده از فناوری اطلاعات، جذابیت محصول در بازار، خدمات پس از فروش، شناسایی بازار و پویایی های آن.

کلیدواژه های اولویت بندی خلق مدیریت دانش با چارچوب نظریه نانوکا و تاکوچی براساس عوامل کلیدی موفقیت توسعه محصولات جدید با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره(مورد مطالعه واحد تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه اصفهان):

خلق مدیریت دانش ، نظریه نانوکا و تاکوچی ، عوامل کلیدی موفقیت توسعه محصولات جدید ، روش تصمیم گیری چند معیاره

نویسندگان مقاله اولویت بندی خلق مدیریت دانش با چارچوب نظریه نانوکا و تاکوچی براساس عوامل کلیدی موفقیت توسعه محصولات جدید با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره(مورد مطالعه واحد تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه اصفهان)

آرزو حسین زاده

دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی-تحقیق در عملیات، موسسه آموزش عالی راغب اصفهانی،ایران

آرش شاهین

استاد گروه مدیریت، دانشکده علوم اداری و اقتصاد، دانشگاه اصفهان،ایران

مقاله فارسی "اولویت بندی خلق مدیریت دانش با چارچوب نظریه نانوکا و تاکوچی براساس عوامل کلیدی موفقیت توسعه محصولات جدید با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره(مورد مطالعه واحد تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه اصفهان)" توسط آرزو حسین زاده، دانش آموخته کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی-تحقیق در عملیات، موسسه آموزش عالی راغب اصفهانی،ایران؛ آرش شاهین، استاد گروه مدیریت، دانشکده علوم اداری و اقتصاد، دانشگاه اصفهان،ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش بین المللی انسجام مدیریت و اقتصاد در توسعه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خلق مدیریت دانش، نظریه نانوکا و تاکوچی، عوامل کلیدی موفقیت توسعه محصولات جدید، روش تصمیم گیری چند معیاره هستند. این مقاله در تاریخ 29 فروردین 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 786 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توسعه محصول جدید یکی از موضوعاتی است که امروزه توجه بسیاری از پژوهشگران، مشاوران و مدیران را به خود جلب کرده است. مطالعه حاضر با هدف اولویت بندی خلق مدیریت دانش با چارچوب نظریه نانوکا و تاکوچی براساس عوامل کلیدی موفقیت توسعه محصولات جدید با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره انجام گرفته است. این مطالعه از نوع کاربردی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اولویت بندی خلق مدیریت دانش با چارچوب نظریه نانوکا و تاکوچی براساس عوامل کلیدی موفقیت توسعه محصولات جدید با استفاده از روش تصمیم گیری چند معیاره(مورد مطالعه واحد تحقیق و توسعه شرکت فولاد مبارکه اصفهان) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.