سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CICEAUD01_1204
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 189
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله برنامه ریزی کاربری زمین شهری در جهت کاهش آسیب پذیری شهرها در برابر تهدیدات نظامی با بهره گیری از شبکه عصبی مصنوعی ( ANN ) مورد پژوهش: ناحیه یک از منطقه یازده تهران
چکیده مقاله:
با توجه به موقعیت استراتژیک ایران در منطقه و جهان، توجه به امر پدافند غیرعامل می تواند به عنوان راه حلی مناسب در جهت کاهش آسیب پذیری شهرها موثر باشد. حال آنکه برنامه ریزی کاربری اراضی شهری همواره از مباحث مهم در برنامه ریزی شهری محسوب می شود تا جایی که در دوره هایی از برنامه ریزی شهری، برنامه ریزی کاربری اراضی شهری به عنوان همان برنامه ریزی کاربری زمین تلقی می شده است. نوع تحقیق حاضر براساس هدف تحقیق، کاربردی و براساس روش تحقیق، توصیفی تحلیلی می باشد. در این تحقیق به منظور شبیه سازی و پیش بینی تغییرات کاربری اراضی، داده ها در محیط سیستم اطلاعات جغرافیایی آماده سازی شدند و پس از انجام تحلیل ها بر اساس شاخص ها، با بهره گیری از شبکه عصبی مصنوعی ( ANN ) به عنوان ماژول تحلیل گر الگوی تغییرات در فرآیند برنامه ریزی کاربری زمین، به ارایه الگوی مطلوب از پراکنش کاربری ها در چارچوب برنامه ریزی کاربری زمین شهری پرداخته شده است. هدف تحقیق حاضر که برنامه ریزی کاربری اراضی با تاکید بر پدافند غیرعامل در جهت کاهش آسیب پذیری ناحیه یک منطقه یازده تهران در برابر تهدیدات نظامی می باشد. براساس نتایج تحقیق، حدود 70 درصد از بافت محدوده دارای آسیب پذیری متوسط رو به بالا می باشند. برای کاهش آسیب پذیری محدوده براساس کاربری های موثر در کاهش خطرپذیری ( مانند فضای سبز، کاربری امدادی، کاربری درمانی و ...)، پهنه هایی با بهره گیری از روش شبکه عصبی پیشنهاد شد. همچنین با توجه به جدول سوات، راهبردهای توسعه و نوسازی بافت فرسوده ناحیه با تاکید بر کاربری های مسکونی بخش شمالی و غربی بافت، توسعه و ایجاد فضاهای امن در بافت، محدودسازی کاربری های فرا منطقه ای، کاهش امکان شناسایی کاربری های حساس، توسعه کاربری های امدادی، کاهش ناسازگاری کاربری ها و خروج کاربری های خطرزا، توسعه کاربری های چند عملکردی، دارای بیشترین اهمیت شناسایی و در جهت کاهش آسیب پذیری محدوده، پیشنهاد می شود.
کلیدواژه ها:
آسيب پذيري، برنامه ريزي كاربري زمين، شبكه عصبي مصنوعي ( ANN )، پدافند غيرعامل، ناحيه يك منطقه يازده تهران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/709894/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عبدالله پور، سید سجاد و کرمی، تاج الدین و ایرانی، صیاد،1396،برنامه ریزی کاربری زمین شهری در جهت کاهش آسیب پذیری شهرها در برابر تهدیدات نظامی با بهره گیری از شبکه عصبی مصنوعی ( ANN ) مورد پژوهش: ناحیه یک از منطقه یازده تهران،کنفرانس بین المللی عمران،معماری و شهرسازی ایران معاصر،تهران،،،https://civilica.com/doc/709894
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، عبدالله پور، سید سجاد؛ تاج الدین کرمی و صیاد ایرانی)
برای بار دوم به بعد: (1396، عبدالله پور؛ کرمی و ایرانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روند توسعه الودگی محیط زیست توسط کارخانه زغال شویی زرند کرمان با استفاده از سنجش از دور
- تاثیر فرایند جهانی شدن بر توسعه منطقه گرایی نوین خاورمیانه
- الگوی مکان یابی پناهگاه چندمنظوره در محلات شهری به روش ELECTRE با رویکرد پدافند غیرعامل مطالعه موردی: منطقه 8 تهران، محله هفت حوض
- تحلیل فضایی رابطه احساس امنیت و توسعه شهرهای مرزی (مطالعه موردی: شهرهای مرزی استان آذربایجان غربی)
- بررسی تغییرات مکانی و زمانی سطح آب زیرزمینی در دشت زرند
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.