سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: RCEAUD04_252
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 161
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی استفاده از افزودنی پلی پروپیلن وکس بر سختی مخلوط آسفالتی نیمه گرم لاستیکی
چکیده مقاله:
افزایش آمد و شد وسایل نقلیه، گسترش زیرساخت های حمل و نقل جادهای و افزایش هزینه ها، مدت هاست که ساخت و تعمیر و نگهداری روسازی ها را دچار مشکل کردهاست. از این رو در دهه های اخیر، پژوهشگران بسیاری در راستای اصلاح خصوصیات قیر و استفاده از قیرهای اصلاح شده در مخلوط های آسفالتی تلاش کردهاند. شیارشدگی مخلوطهای آسفالتی یکی از خرابی های اصلی روسازی های آسفالتی است .افزودن پودر لاستیک به قیر و تولید آسفالت لاستیکی روشی است برای بهبود این نوع خرابی و همینطور گامی است در راستای حرکت در مسیر توسعه ی پایدار و حفظ محیط زیست. افزودن پودر لاستیک به قیر و تولید آسفالت لاستیکی خصوصیات مطلوبی برای مخلوط آسفالتی ایجاد مینماید و همینطور گامی است در راستای حرکت در مسیر توسعه ی پایدار و حفظ محیط زیست. ضعف اساسی آسفالت لاستیکی افزایش دماهای اختلاط و تراکم و به موجب آن افزایش هزینه های ساخت و صعوبت اجرا است. استفاده از فناوری آسفالت نیمه گرم و افزودنی های واکسی یاری رسان در این زمینه خواهد بود. در پژوهش حاضر از پلیپروپیلن وکس برای نیل به این هدف استفاده شد.در این تحقیق سعی برای ارزیابی سختی و عملکرد مخلوط های آسفالتی ساخته شده در اثر بارگذاری ترافیکی با استفاده از آزمایش مدول برجهندگی شده است. اثر افزودن افزودنی آسفالت نیمه گرم پلیپروپیلن وکس در کاهش دمای اختلاط آسفالت های لاستیکی مورد بررسی قرار گیرد. قیر با دو درصد مختلف 8 و 16درصد پودر لاستیک و مقادیر 3، 6 و 9 درصد از پلیپروپیلن وکس مخلوط شده و در دو دمای اختلاط 130 و 150 درجه نمونه های آسفالتی آماده شد و روی آنها آزمایش مدول برجهندگی انجام شد. نتایج بیانگر آن بود که با کاهش دمای اختلاط، مقدار مدول برجهندگی کاهش می یابد و با افرایش مقدار پودر لاستیک و افزودنی پلی پروپیلن مقدار مدول برجهندگی افزایش می یابد.
کلیدواژه ها:
واكس پلي پروپيلن، آسفالت لاستيكي، دماي اختلاط و تراكم، مدول برجهندگي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/702864/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کرم پور بیرانوند، حامد و آرام، علی،1396،بررسی استفاده از افزودنی پلی پروپیلن وکس بر سختی مخلوط آسفالتی نیمه گرم لاستیکی،چهارمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/702864
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، کرم پور بیرانوند، حامد؛ علی آرام)
برای بار دوم به بعد: (1396، کرم پور بیرانوند؛ آرام)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- تحلیل ترمواکونومیکی راهکارهای کاهش هدر روی انرژی در ساختمانهای کشور
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.