سال انتشار: 1396
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق
کد COI مقاله: ICELE02_453
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 215
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تخمین حالت سیستم های سایبری فیزیکی به صورت استاتیک و دینامیک در برابر حمله سایبری
چکیده مقاله:
سیستم های سایبری فیزیکی در کاربردهای مختلفی مانند شبکه های انتقال و توزیع برق، فرآیندهای تولید و سیستم های حمل ونقل هوایی، زمینی و دریایی ، شبکه های بانکداری الکترونیک یافت میشود. حفظ امنیت این سیستم ها در برابر حملات سایبری یک وظیفه مهم و چالشی است. امنیت سیستم های سایبری-فیزیکی در برابر حملات سایبری بهعنوان مهمترین مسیله ی چالشی موردتوجه قرار میگیرد. در این مقاله ، به طرح مسیله تخمین حالت مقاوم برای برخی موضوعات امنیتی در سیستمهای سایبری-فیزیکی یعنی حملات سوییچینگ و حضور فرآیند تصادفی و سیگنال های اندازه گیری نویز، میپردازیم. در اینجا سیستم های موردحمله را بهعنوان سیستمهای تصادفی خطی و سوییچ شده در حالت پنهان با ورودیهای نامعلوم مدلسازی میکنیم. در ادامه ،الگوریتم تخمین حالت مقاوم را برای دو مدل استاتیکی و دینامیکی باهم مقایسه نموده و کارایی روش را نشان میدهیم.
کلیدواژه ها:
سيستم هاي سايبري فيزيكي، تخمين حالت ، حمله سايبري، استاتيك، ديناميك، سوييچينگ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/698733/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ابراهیم زاده، سیدمنصوره و جبار رشیدی، علی و داداش تبار احمدی، کوروش،1396،تخمین حالت سیستم های سایبری فیزیکی به صورت استاتیک و دینامیک در برابر حمله سایبری،دومین کنفرانس بین المللی مهندسی برق،قرچک،،،https://civilica.com/doc/698733
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، ابراهیم زاده، سیدمنصوره؛ علی جبار رشیدی و کوروش داداش تبار احمدی)
برای بار دوم به بعد: (1396، ابراهیم زاده؛ جبار رشیدی و داداش تبار احمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر معیارهای مالی و غیر مالی بر انگیزش کارکنان جهت مشارکت در هدف گذاری های سازمانی
- بهبود مدرک ارزیابی فنی و اولویت بندی تامین کنندگان شیرآلات صنعتی با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی گروهی مطالعه موردی: شرکت مهندسی، خرید و ساخت در زمینه نفت و گاز
- بهبود فرآیند برآورد (منابع، زمان و هزینه) پروژه های EPC با استفاده از روش های تجزیه و تحلیل سلسله مراتبی (AHP ) و مدیریت ارزش کسب شده فازی (FEVM )(مطالعه موردی: شرکت فنی مهندسی شبکه ارتباطات آداک)
- ارایه الگویی جهت ارزیابی قابلیت های انعطاف پذیری زنجیره تامین مبتنی بر سیستم های سایبرفیزیکال با رویکرد تحلیل شبکه فازی
- عوامل مؤثر بر وجدان کاری کارکنان در سازمانها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.