سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: IRCIVIL02_136
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 377
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله خشک کردن محیط اجرای سازه های آبیدر شرایط خاک رس اشباع (بنتونیت)
چکیده مقاله:
استفاده از خاک به عنوان اصلی ترین مصالح در اکثر پروژه های عمرانی غیرقابل انکار می باشد. به منظور ایجاد سازه پایدار بر روی این خاک، بستر باید دارای شرایط و خصوصیات مطلوبی باشد. یکی از مواردی که این شرایط رو تحت تایر قرار می دهد نفوذ آب به داخل خاک می باشد. شرایط زمانی نامساعدتر می شود که خاک بستر از جنس خاک های رسمتورم شونده باشد. به منظور خروج رطوبت از این خاک روش های مختلفی وجود دارد. یکی از این روش ها استفاده از فناوری الکترولیز است. برای انجام این تحقیق از ظرفی با جنس پلاستیک که عایق جریان الکتریکی می باشد به ارتفاع 60 سانتی متر و طول 35 سانتی متر و عرض 18 سانتی متر استفاده گردید. در داخل ظرف تا ارتفاع 50 سانتی متر خاک رساشباع شده از آب ریخته شد. به منظور ساخت الکترود مثبت از ورقه ای از جنس آلومینیوم به طول 60 سانتی متر و عرض 16 سانتی متر و الکترود منفی از لوله مسی سوراخ شده به طول 60 سانتی متر و قطر 15 میلی متر استفاده شد. دو الکترود 2 و ، به فاصله 30 سانتی متر از هم قرار گرفتند. بین دو الکترود جریان الکتریکی مستقیم با ولتاژ 60 ولت و شدت جریان 1، 2، 3 آمپر به مدت 24 ساعت برقرار شد. بعد از اتمام آزمایش آب خارج شده از خاک، تغییرات رطوبتی خاک و مقدار شوری آب خروجی اندازه گیری شد. طبق نتایج بیش ترین مقدار آب خروجی مربوط به شدت جریان 3 آمپر با مقدار 5137/67 میلی متر می باشد. مقدار آب خروجی در تیمار شدت جریان 3 آمپر نسبت به تیمارهای یک، 2، 3، آمپر به ترتیب 4556، 368، 224 درصد افزایش یافته است. اختلاف رطوبتی بین حالت اشباع و خشک شده نیز همچون مقدار آب خروجی بیشترین مقدار در تیمار 3 آمپر با قار 10/07 درصد و کمترین مقدار در تیمار شاهد 0/39 درصد می باشد. بیش ترین مقدار شوری آب خروجی در تیمار شدت جریان 2 آمپر 1696/81 میکرو زیمنس بر متر نسبت به کمترین مقدار مشاهده شده تیمار شاهد با مقدار 352/72 میکرو زیمنس بر متر 381 درصد افزایش داشته است
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IRCIVIL02_136 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/689966/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیردلی، عظیم و کاظمی، جهانگیر و ایمانی، مهدی،1396،خشک کردن محیط اجرای سازه های آبیدر شرایط خاک رس اشباع (بنتونیت)،دومین کنفرانس ملی یافته های نوین پژوهشی و آموزشی عمران معماری شهرسازی و محیط زیست ایران،تهران،https://civilica.com/doc/689966
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، شیردلی، عظیم؛ جهانگیر کاظمی و مهدی ایمانی)
برای بار دوم به بعد: (1396، شیردلی؛ کاظمی و ایمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تجزیه و تحلیل محتوای کتاب های مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی براساس مولفه های آموزش مهارت های زندگی
- نقد و بررسی نظام آموزشی مقطع ابتدایی ایران از نظر ایدیولوژی های برنامه درسی
- بررسی روش های نوین یاددهی- یادگیری ریاضی دوره ابتدایی و کاربرد آنها
- مدلسازی و کنترل فازی یک ربات متحرک چرخدار
- بررسی تولید کامپوزیت سطحی Al/Al2O3 به روش FSP
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.