سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICCACS02_024
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 661
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مولفه های اجتماعی کیفیت زندگی در محله ده ونک
چکیده مقاله:
رشد سریع شهرنشینی در دهه های اخیر و بی توجهی به ابعاد مختلف کیفیت زندگی پیامدهای گوناگونی در سلامت فردی و اجتماعی مردم به همراه داشته است. کیفیت زندگی به طور کلی تحت تاثیر عواملی مانند فناوری و تولید، زیرساخت های موجود، روابط اجتماعی افراد، محیط زیست و امثال آن قرار می گیرد. به طور کلی می توان گفت کیفیت زندگی علاوه بر مسایل اقتصادی، نگرانی های اجتماعی و محیط زندگی را نیز در بر می گیرد. از آنجا که بهبود کیفیت زندگی در هر جامعه یکی از سیاست های اصلی به شمار می رود، در نتیجه اندیشمندان و برنامه ریزان حوزه های مختلف اعتقاد دارند که برنامه ریزی های کلان باید در این راستا صورت بگیرد زیرا بهبود کیفیت زندگی توسعه اجتماعی، اقتصادی، کالبدی و خدماتی را به دنبال دارد. در طول چند دهه گذشته، بهبود کیفیت زندگی به عنوان اصلی ترین هدف اجتماعی مطرح شده است، با این حال مطالعات اندکی در این جوزه صورت گرفته است که در همین راستا این پژوهش با هدف شناخت و سنجش کیفیت زندگی در حوزه اجتماعی در منطقه ده ونک تهران تدوین شده است. در این پژوهش متغیرهایی نظیر روابط شهری و اجتماعی، احساس تعلق به مکان، امنیت و امکانات زیرساختی بررسی شده است. این پژوهش با رویکردی توصیفی- تحلیلی انجام شده است. در ابتدا به منظور استخراج داده ها و یافتن مولفه های کیفیت زندگی از روش مطالعات کتابخانه ای استفاده شد. سپس با استفاده از روش پیمایشی قوم نگاری، مولفه های مورد نظر در منطقه ده ونک بررسی و تحلیل شده است. نتایج نشان دهنده سطح متوسط رضایت از کیفیت زندگی در حوزه اجتماعی است. همچنین از مصاحبه های صورت گرفته و مشاهدات میدانی محققین اینطور نتیجه گیری شد عدم رضایت ساکنان در حوزه های اقتصادی و مسکن می باشد.
کلیدواژه ها:
كيفيت زندگي، قوم نگاري، رضايتمندي، ده ونك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/679658/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نقیبی، مریم و فیضی، محسن و خاکزند، مهدی،1396،بررسی مولفه های اجتماعی کیفیت زندگی در محله ده ونک،دومین کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و طراحی شهری،،،https://civilica.com/doc/679658
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، نقیبی، مریم؛ محسن فیضی و مهدی خاکزند)
برای بار دوم به بعد: (1396، نقیبی؛ فیضی و خاکزند)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بازآفرینی محلات سنتی با تاکید بر رویکرد فرهنگ مبنا (مطالعه موردی: محله کلپا همدان)
- بررسی رویکرد بازآفرینی در احیای بافت های تاریخی (نمونه موردی:محله حاجی همدان)
- تبیین پایداری ساختارکالبدی محلات شهری مطالعه موردی: محله ده ونک تهران
- بررسی مفهوم محله و باز آفرینی بستر کالبدی فضایی با رویکرد توسعه پایدار (نمونه پژوهش: محله ده ونک)
- توسعه پایدار مناطق مرزی؛ راهبرد اساسی حفظ امنیت مرزها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.