سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: GSCONF02_068
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 173
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سلامت روان ازدیدگاه روانشناسی نوین و دین مبین اسلام
چکیده مقاله:
سلامت یک مفهوم چند وجهی است که علاوه بر بیمار و ناتوان نبودن ،احساس شاد کامی و بهزیستی را نیز در بر می گیرد .طبق اساسنامه سازمان جهانی بهداشت ،سلامت عمومی حالت خوب بودن کامل از نظر جسمی – روانی و اجتماعی در نظر گرفته شده است .مطالعات انجام شده رابطه تنگاتنگ عوامل شخصیتی ،روانشناختی و سلامت را با بیماریهایی همچون زخم معده ، فشار خون و آسم و امثال آن به وضوح نشان می دهد, نقش دین وراهکارهای آن به عنوان یک عامل موثر بر سلامت روانی بسیار پر اهمیت است مطالعات انجام شده همه حاکی از آن است که می توان در گرو اعتقادات واعمال صالح واخلاقی پسندیده به یک آرامش روانی دست یافت انسان معتقد را به یک انسان سرزنده وبشاش که همیشه در حال تلاش وتکاپوست در آورد که همیشه در ارتباط با جامعه خود است ودر هر زمینه فرهنگی ،اجتماعی واقتصادی سعی بر آن دارد که با توجه به توانایی خودش بهترین باشد بهترین راه نجات از اضطراب ونگرانی دعا ونیایش با خدای سبحان است زیرا دعا برقراری ارتباط با خداست ، خدایی که بر هرکاری تواناست وخدایی که طبق آیات قرآن از رگ گردن به انسان نزدیکتر است واگر انسان از او چیزی بخواهد به او می دهد .بنابراین ارتباط با خدایی که بر هر امری قدرت دارد انسان را امیدوار می کند با این وصف نماز ،دعا وتوسل به ایمه اطهار و..می تواند موجب پرورش روحیه اعتماد به نفسی در انسان شود واورا از یاس وناامیدی بازدارد وبه تلاش وکوشش بیشتر دعوت نماید واورا از نگرانی خارج کند وآرامش را به او هدیه دهد.
کلیدواژه ها:
سلامت روان، روانشناسي ، اسلام
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/679057/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بابایی دره، مجتبی و السادات سالاری، سمانه و رجبی، محمود،1395،سلامت روان ازدیدگاه روانشناسی نوین و دین مبین اسلام،دومین کنگره بین المللی توانمندسازی جامعه درحوزه مشاوره ،خانواده و تعلیم و تربیت اسلامی،تهران،،،https://civilica.com/doc/679057
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، بابایی دره، مجتبی؛ سمانه السادات سالاری و محمود رجبی)
برای بار دوم به بعد: (1395، بابایی دره؛ السادات سالاری و رجبی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اثربخشی گروه درمانی مبتنی بر تحلیل رفتار متقابل برسلامت روانی معتادان
- ابعاد اعجاز قرآن از دیدگاه علامه طباطبایی
- رشد اخلاقی از منظر اسلام و روانشناسی
- اثربخشی رفتار درمانی دیالکتیکی بر نشخوار فکری و امید به زندگی در بیماران زن مبتلا به سرطان پستان
- سلامت روان در نهج البلاغه
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.