نقش آموزش مبتنی بر چندرسانه ای دیداری و شنیداری بر میزان علاقمندی و شرکت در نماز جماعت دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهر ماهیدشت

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 341

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NAMAZ01_036

تاریخ نمایه سازی: 17 آبان 1396

چکیده مقاله:

این پژوهش به بررسی نقش آموزش مبتنی بر چندرسانه ای دیداری و شنیداری بر میزان علاقمندی و شرکت در نماز جماعت دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهر ماهیدشت می پردازد. روش پژوهش شبه آزمایشی با طرح پیش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل می باشد. در این روش پس از انتخاب گروه آزمودنی، پیش آزمون برای فراگیران اعمال می شود و پس از اجرای متغیر مستقل پس آزمون اجرا می شود. از روش تدریس چندرسانه ای به عنوان متغیر مستقل استفاده می شود که تاثیر آن بر علاقمندی و میزان شرکت دانش آموزان در نماز جماعت بررسی می شود. جامعه ی آماری شامل تمامی دختران مقطع متوسطه ی دوم شهر ماهیدشت که در سال تحصیلی 95-94 مشغول به تحصیل می باشند، است. که شامل 90 نفر می باشند و با روش سرشماری کل جامعه به عنوان نمونه انتخاب شد. از این تعداد به روش گمارش تصادفی 40 نفر به عنوان گروه آزمایش انتخاب شدند و 50 نفر به عنوان گروه کنترل گمارش شدند. از چک لیست برای ثبت میزان شرکت دانش آموزان در نماز جماعت مدرسه و از پرسشنامه محقق ساخته استفاده گردید. این پرسشنامه برای اندازه گیری علاقمندی به نماز جماعت و شامل 31سوال در طیف لیکرت می باشد. که روایی آن توسط متخصصان تایید گردید و برای پایایی آن از آلفای کرونباخ استفاده گردید که 75/. به دست آمد و این نشان از پایایی پرسشنامه می باشد. داده ها و اطلاعات جمع آوری شده با استفاده از نرم افزارهای متداول کامپیوتری نظیر spss مورد ارزیابی آمار توصیفی و استنباطی قرار می گیرد. در این پژوهش برای آزمودن فرضیه ها از تحلیل کوواریانس استفاده می شود. نتایج نشان داد آموزش چندرسانه ای بر میزان شرکت در نماز جماعت و همچنین علاقمندی به نماز جماعت دانش آموزان دختر متوسطه دوم شهر ماهیدشت تاثیر دارد.

نویسندگان

طیبه باقرنژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

فرانک موسوی

استادیارگروه مدیریت آموزشی، واحدکرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران