نوع شناسی مبانی و شاخصهای مطالعه تطبیقی آموزش های کارآفرینی
محل انتشار: ششمین کنفرانس بین المللی مدیریت
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,626
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IRIMC06_150
تاریخ نمایه سازی: 7 بهمن 1387
چکیده مقاله:
علما و دانشمندان، کارآفرینی را نیروی محرک اصلی رشد و توسعه اقتصادی کشورها معرفی کرده، و آن را فرایند نوآوری و بهره گیری از فرصتها با تلاش و پشتکار بسیار دانسته اند. کارآفرینی را می توان فرایند کشف، ازیابی و استفاده از فرصتها بمنظور تولید کالاها و خدمات قابل ارائه در آینده دانست. درحقیقت، کارآفرینی به معنی مطالعه فرصتهاست. با عنایت به پدیده جهانی شدن بازار به ریسک پذیری کارآفرینانه بها می دهد، و برای گسترش سرمایه های فکری خود سرمایه های فکری خود سرمایه گذاری می کند در بالندگی فردی پر تلاش اند و در خط مشی گذاری، شرایط محیطی را مدنظر قرار می دهند. بر همین اساس توسعه کارافرنی از جنبه های گوناگون مدنظر قرار گرفته است که آموزش یکی از جنبه های مهم آن و در راستای گسترش آن است. در سالهای اخیر رشد و گسترش برنامه های تحصیلی و طرح هایی که به امر کارآفرینی و خلق کسب و کار جدید اختصاص یافته اند، قابل توجه بوده است. شمار مراکز ارائه دهنده آموزش کارآفرینی، نیز افزاییش یافته است. بنابراین آگاهی و شناخت.
مقاله حاضر با هدف تبیین و معذفی آموزش های کارآفرینان، ضمن مرور مستند ادبیات موضوعی و موضوعات مرتبط با آن، به طراحی تبیین و رائه نوع شناسی از مبانی و شاخص های مطالعه تطبیقی آموزش های کارآفرینانه رداخته و بر این اساس عوامل تشکیل دهنده را مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین نشان داده شد، کع هر کدام از صاحبنظران چه دیدگاههایی نسبت به آموزش های کارآفرینی داشته اند. در پایان مقاله، موارد مذکور جمع بندی شده، بحث و نتیجه گیری و پیشنهادات ارائه گردید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
حسنعلی آقاجانی
عضو هیئت علمی و استادیار دانشگاه مازندران
علی اکبر علی زاده گتابی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل
سید علی اکبر حسین زاده اطلاقسرا
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه مازندران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :