سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: MEMARICONF01_107
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 395
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر الگوی گردشگری پایدار بر طراحی اقامتگاه بین راهی شهر سمنان
چکیده مقاله:
توسعه پایدارگردشگری توسعه ای است که در آن توازن و تعادل، حفظ ارزش ها و کیفیت اخلاقیات و اصول اقتصادی و نیز مزیت های اقتصادی همه به همراه هم دیده شده و کوشش می شود تا توسعه ای متعادل و همه جانبه جایگزین توسعه صرفا اقتصادی گردد. در این دیدگاه توسعه گردشگری با استفاده از منابع موجود به گونه ای است که ضمن پاسخ به نیازهای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ضوابط قانونی جامعه و انتظارات گردشگران، بتوان وحدت و یکپارچگی، هویت فرهنگی، سلامت، حفظ محیط زیست، تعادل اقتصادی و رفاه مردم محلی را تامین کرد. تحقیق حاضر با این هدف صورت پذیرفته که مبانی و مباحث مطرح در ارتباط با گردشگری پایدار مورد مطالعه قرار گرفته و تاثیراتی که این مبانی بر طراحی معماری مجموعه اقامتگاه بین راهی شهر سمنان می گذارد و نیز راهکارهایی که جهت طراحی این مجموعه ارایه می دهد، شناسایی نماید. شیوه انجام تحقیق به روش توصیفی- تحلیلی می باشد. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که الگوی گردشگری پایدار به عنوان مبانی نظری طرح، تاثیراتی را بر روند طراحی و روند شکل گیری طرح معماری این مجموعه می گذارد که برخی از این تاثیرات و نیز راهکارهای حاصله جهت طراحی معماری مجموعه مذکور پیشنهاد شده است.
کلیدواژه ها:
گردشگري، گردشگري پايدار، اقامتگاه بين راهي، توريسم، شهر سمنان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/652871/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شجاعی، محمد و ایزدی مرام، میترا،1396،بررسی تاثیر الگوی گردشگری پایدار بر طراحی اقامتگاه بین راهی شهر سمنان،کنفرانس پژوهشهای معماری و شهرسازی اسلامی و تاریخی ایران،شیراز،،،https://civilica.com/doc/652871
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، شجاعی، محمد؛ میترا ایزدی مرام)
برای بار دوم به بعد: (1396، شجاعی؛ ایزدی مرام)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- عملکرد بدون رویکردچالش های فقدان مبانی نظری مداخله در معماری بومیبا نگاه ویژه به معماری روستیک
- نقش مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی بر نشاط و سرزندگی مسافران (نمونه موردی: محور قزوین- زنجان)
- مطالعه مسائل کالبدی و عملکردی مجتمع های خدماتی- رفاهی بین راهی و ارائه استانداردهای طراحی آنها در جهت توسعه صنعت گردشگری (مورد مطالعه: مجتمع آفتاب درخشان صحرا شهر قزوین)
- بررسی اهمیت مجتمع های خدماتی رفاهی بین راهی (مطالعه موردی: شهرستان قاینات)
- بررسی تکنیک های اقلیمی در کاروانسراهای اقلیم گرم و خشک نمونه موردی کاروانسرا شاه عباس یزد- میبد
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.